![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Jak dotąd używam msn messengera, ale tak sobie czytam w danych kamer, że może przechwycać obraz 640x480 więc pomyślałem sobie, że i lepszy program jest mi potrzebny, bo w msn co najwyżej dam na full screen, ale i tak bedzie 320x240.
Dzięki za pomoc |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Skype + Wtyka
http://www.video4im.com/
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
A możesz napisać parę słów, jak to się sprawuje ? No i czy da się równocześnie prowadzić rozmowę głosową i przesyłać obraz (na Win98 bardzo wątpię, ale może ...) Pozdrowienia ro29 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale skype chyba nie dziala na win98 bo CHYBA tylko na 2000,xp 2003
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozmawiam czasem z 2-3 użytkownikami Skype, zainstalowany mają na win98.
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Wersje beta starsze dzialaja na win98.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
Teoretycznie nie - ale jak życie dowodzi - zazwyczaj tak - przykładem jestem ja , mój Wuja, a także to co napisał @joujoujou Jakość nie jest rewelacyjna, ale jak się akurat nie rwie to można spokojnie porozmawiać - nawet godzinkę (sprawdzone !!!).Natomiast - co do wersji - miałem dość długo wersję OnetSkype 1.3.11 - i było ok - ale coś mnie podkusiło, żeby zainstalować nowszą - no i zaczęły się problemy - rwanie się rozmowy itd. Co gorsza - powrót do starszej okazał się ..niemożliwy - nawet po odinstalowaniu i wyczyszczeniu resztek (nawet z rejestru - co prawda ręcznie), przy próbie instalacji starszej wersji - zawieszał się system. Ostatecznie zainstalowałem najnowszą, a na nią starszą - jest niby ok, ale nie tak jak było przedtem... Pozdrowienia !!! ro29 |
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale znajomi mi polecali więc również polecam. Na stronie producenta wtyczki zaznacza, że minimalne wymagania to Windows 2000 i wyżej Cytat:
![]() Edit : Kod:
So first try this delete config.xml exit Skype first You need to select "show hidden files" in folder options config.xml To be found in C: Documents and settings Your profile name Application data Skype Skype User name --> delete config.xml any changes manually edited in this config.xml will be lost This config.xml will be rebuilt without any data loss, but hopefully error free, with next start of Skype. You only must log in newly and Skype will rebuilt a new and correct config.xml and will download all your contacts. If still not successful Reinstall Skype - clean Use add/remove Allow deleting personal data Now check You need to select "show hidden files" in folder options C: Documents and settings Your profile name Application data There should be no more any folder called Skype If still exist --> delete Go to C: Documents and settings All Users Application data there should be no more any folder called Skype If still exist --> delete Download RegSeeker (freeware) http://www.hoverdesk.net/freeware.htm Install Go to "Search" in Regseeker Type "Skype" delete ALL entries regseeker was finding Install Skype with using a different name
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 22.11.2005 o godz. 00:31 |
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
Tego linku wymienionego na końcu - nie. A co do reszty opisu - z tego co pobieżnie przeczytałem - to chyba większość opcji - albo nawet wszystkie - przerobiłem - ręczne usuwanie, znajdywanie itd. Ale dzięki - może się przydać ro29 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
niby ze juz jest Skype 2 (beta) i smiagaja na nim kamerki... ale no wlasnie gadam sobie i po kilkunastu sekundach wielki szum i trzaski
![]() jest jeszcze wynalazek Windows Messenger 5.1 i jakis MSN Messenger 7.5 ale nie testowalem;/ co do gadu gadu to chyba jakis bardziew...bo nawet mi nie chce nawiazac rozmowy ![]() EDIT: wie ktos czym sie rozni Windows Messenger 5.1 od MSN Messenger 7.5?? czy to samo?
Ostatnio zmieniany przez adbok : 06.12.2005 o godz. 23:05 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Cytat:
pomijając to, że te obrazki podczas tych rozmów są gdzieś indziej niż powinny :\ Próbowałem, też tego pluginu do skypa, ale coś mi się wieszał więc poczekam na pełną wersję skype 2
|
|
|
|
|
![]() |
|
|