![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
problemy z karta sim ?
witam...
mam jakis problem z karta sim... w sieci ERA TAK TAK... od ponad roku zdaje sie jechalem na duplikacie karty bo mozna bylo wymienic karte stara na nowa... mialem taka na ktorej miescilo sie tylko kilka sms'ow i 100 kontaktow w ksiazce telefonicznej... a telefon mialem bez jakiej kolwiek pamieci... wiec w ramach promocji wymienilem za darmo na nowa sim.. gdzie juz 25 sms'ow sie miesci i 250 numerow... po pewnym czasie cos zaczelo sie sypac... zaczely mi sie robic puste sms'y w skrzynce... nie do odczytania... po wylaczeniu telefonu i wlaczeniu niektore z nich da sie przeczytac tzn z tych znikajacych... bo nie wszystkie znikaja... teraz srednio jeden sms dziennie ? nie jest to jakies takie znowu regularne... ale tamta sim stracilem... wiec wzialem kolejny duplikat i kupilem nowy telefon Nokie 3100 dzis jest 12 marca... nowy duplikat czy tam klon jak go zwal mniejsza o to wzialem zdaje sie 18 stycznia... i od kilku dni znowu sie zaczelo... to napewno nie winda telefonu... czy moze to byc jakos spowodowane przeplywem "danych" przez telefon ? bo jak sprawdzilem na licznik... to przez niecale 2 miesiace przeszlo przez telefon dokladnie 1001 sms'ow... chyba calkiem sporo... ktos cos poradzi ? bo juz nie mam sily... nie wiem co z tym zrobic... ![]() ![]() wyjscie by bylo lepsze jak bym kupil nowy numer... ale hm... mam go juz pare lat i nie chcialbym tracic... pomozcie... ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Moze idz do salony ery i zap[ytaj sie co jest grane i wyjasnij ta sprawe. Wg mnie inaczej sie nie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Ja też mam tak-taka, karte mam już chyba 5 lat, czasami odbieram w miesiącu ponad 2000 smsów (mam włączony bonus era tak-tak
![]() ![]() ![]() Swego czasu modne bylo rozsylanie smsow - wirusów jak to niektorzy nazywali. Przy probie odczytania na starszych nokiach (33xx i podobne)telefon sie wieszal, po wyjeciu baterii i wlaczeniu nie dalo sie skasowac pozniej tego sms'a. Trzeba bylo karte przekladac do innego telefonu i tam kasowac. Jak już pisali poprzednicy idz do ery i spytaj co to moze byc, powiedz ze od czasu gdy skopiowali ci karte cos jest nie tak, niech ci skopiuja jeszcze raz
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Moja siostra @Koteczek
![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|