![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Tematyka strony WWW - jaka?
Witam!
Chce zrobic druga stronke, mam juz nawet serwerek. NIe bardzo moge sie zdecydowac, o jakiej tematyce ma byc ta strona, aby byla ciekawa, potrzebna i tresciwa. W zwiazku z tym zwracam sie do Was z prosba o pomoc w ustaleniu owej tematyki. Swoje pomysly przedstawiajcie tutaj. Oczywiscie strona moze dotyczyc wielu dzidzin, ale mi raczej zalezy na jednym lub kilku tresciwych tematach. Mysle, ze ten topic nie tylko mnie sie przyda, ale i wielu ludziom, ktorzy chca zrobic strone WWW. Czekam na propozycje...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Systemy operacyjne Windows XP, Longhorn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
...i Windows 2000 Prof. też
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Wyrejestrowany
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
może coś ciekawszego ...
POLSKIE POTRAWY ![]() a tak na poważnie ..to o tym co Ciebie fascynuje i co bedziesz robił z przyjemnością ![]()
![]() |
#6 | |
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
no wlanie.. ale tak wiele rzeczy mnie interesuje, ze ciezko mi sie zdecydwac, z drugiej strony chce zrobic strone, ktora przyda sie ludziom. Ta stronka ma byc calkowicie zgodna z prawem (zadnych seriali, crackow itp ![]() Kulinaria... moge zrobic taki dzial, a w nim przepisy itp. Ja potrzebuje cos, co trafi w potrzeby ludzi. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wyrejestrowany
![]() |
o HTML'u CSS itp.!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Capo di tutti capi
![]() |
Cytat:
tez sie nad tym zastanawialem... chyba zrobie taki dzial, ale tylko z najwazniejszymi zagadnieniami w tym temacie, poniewaz takich stron tez jest multum.
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
jesli interesuje Cie wszystko po trochu, a przy tym interesujesz sie kompami, to zrób ogólną stronke o KOMPACH, różne działy różne zagadnienia, przy tym troche testów, recenzji, gier, sprzetu, wszystkiego po trochu ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
tak to jest dobry pomysl, z biegim czasu mozna naprawde zgromadzic ogromna wiedze na stronie... wlasnie wpadlo mi do glowy takie cos, zeby zrobic strone o wielu rzeczach (problemach komputerowych), ktore dla nas sa oczywiste a dla innych nie do przejscia. Bylyby tam opisy jak zrobic to i tamto, jak naprawic , jak skonfigurowac, jakim programem, gdzie go szukac itp. w sumie tematyka takiej strony jest obszerna i kazdy moze znalezc cos dla siebie i czegos nowego sie dowiedziec ![]() no.. ale czekam dalej, moze ktos wpadnie na oryginalny i rewelacyjny pomysl za wszelkie sugestie dziekuje ![]()
![]() |
#11 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Zdecydowanie nie ma w polskim internecie profesjonalnie zrobionej strony o wyciszaniu komputera. Myślę, że na tym forum jest już kilka osób, które liznęły temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
... i dlatego (jesli dojdzie do robienia strony) jezeli te osoby wyraza chec, to beda mogly pomoc przy tworzeniu dzialu o wyciszaniu kompa, zamieszcze ich artykuly na stronie. Oczywiscie wszelkie laury za te teksty beda nalezaly do nich.
![]() |
#13 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
nie mam za bardzo pojecia o php, ale o flashu to moge opisac jak robic proste animacje i za pomoca jakich programow... tak, to sie bedzie zamykalo w dziale o tworzeniu stron www ![]()
![]() |
#15 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Myślę, że poczekaj jeszcze na kilka postów, może userzy podsuną ci jeszcze jakiś ciekawy temat. Jak będziesz już zdecydowany na wyciszanie daj nowy topik, gdzie koledzy będą mogli zgłosić swoją chęć pomocy. Na temat wyciszania jest kilka mini stronek, ale aby do nich dotrzeć rzeba konkretnie się naklikać, poza tym są one niesamowicie ubogie. Przydałby się ktoś, kto dobrze włada angielskim, gdyż strony w tym języku wyglądają na bardziej pprofesjonalne. Napisz na PW do Bartka co on o tym sądzi (jak czytam jego posty wydaje mi się, że testował już wszystko co było do testowania) i ma chyba największe z nas doświadczenie.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|