![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.09.2002
![]() |
formatowanie 80gb dysku
witam!
problem jest taki ze fdisk nie widzi calego dysku(80Gb-caviar) szukalem na forum podpowiedzi ale link jaki znalazlem nie dziala chodzi mi o rozszerzenie mozliwosci fdiska co by mozna dysk sformatowac szukalem na stronie microsoftu ale nic nie znalazlem prosze o pomoc!!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Sprobuj Partition Magic go ustawic i wtedy normalnie z dosa sformatowac.
![]() |
#3 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Re: formatowanie 80gb dysku
Cytat:
e było to juz na forum na bank !!! fdisk nie widzi tak duzych dysków niestety, wiec albo inny program pod dos-a albo np. partition magic pod windows (mozna zrobic w nim dyskietki do "zabaw" z dyskami) albo fdiskiem zalozenie tylko 1 partycji i sformatowanie (mimo ze podaje dziwne dane poprawnie zakłada sie i robi 1 partycje na dysku, dla 80GB to jest ok siedemdziesiat pare giga
![]() |
![]() |
#4 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ale sformatować możesz i sformatuje ci się cały!!! Ja tak robie!!!! a Fdiskiem się nie przejmuje!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Bzdura.. fdiskiem da sie partycjonowac dyski 80 GB. To jakim cudem ja to robilem na Seagacie i Western Digitalu - oba to 80 GB.. tylko za pierwszym pytaniem czy wlaczyc obsluge duzych dyskow wybrac trzeba TAK... heh... tez macie problemy
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
PS. TATOON uzyj instalki win2k lub xp i po problemie jesli oczywiscie twoja plyta ma mozliwosc obslugi takich duzych dyskow.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S Ostatnio zmieniany przez Zeus : 21.02.2003 o godz. 17:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobry Człowiek
![]() |
po co czepiac sie kolesia za taki dysk kupil? jego sprawa - chcial to kupil - wolno mu !!!!!
moze chce miec 60 filmow divx na dysku lub 1000000 mp3 albo 10000000000 zdjec golych babek
![]() |
#10 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
A czy ja sie czepiam? Zastanawia mnie po co w takim ukladzie taki w pewnym sensie drogi dysk do takiej plyty.
A tak na marginesie w gry nie gram.. i sam mam procesor klasy 540@600... wiec dokladnie rozumiem co masz na mysli ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
przepraszam, nie chiałem cie urazic a tak na marginesie to w chwili obecnej zakup dyslu 80GB to najbardziej optymalne rozwiazanie (roznica w cenie nowego 40 GB a 80 GB nie jest przerazajaca)
![]() |
![]() |
#14 | |
Dobry Człowiek
![]() |
Cytat:
cholera albo mi sie cos pomieszalo albo to "czepianie sie" nie bylo do mnie
![]() |
![]() |
#15 | ||
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|