![]() |
Re: Re: Re: xp a 98
Cytat:
co prawda to tylko p3 733mhz 256ram itd ale widzialem slabsze kompy z xp... sek w tym ze xp wydal mi sie mocno udziwniony no i z grami nie moze byc problemow bo rodzina mialaby mi mocno za zle i dlatego pytam czy xp do gier sie nadaje bo siec jest tu juz jakby mniej wazna |
Cytat:
Jesli sie troche znasz i masz czas i mozliwosci (pIII 500 256MB ramu i dysk na system ok 4GB) to mozesz sie pobawic. Tylko zeby potem 5 latek nie plakal ze ulubiona gra nie dziala a 40 latek nie gadal ze cos sie zmienilo i teraz nie wie jak zrobic czynnosc X ;). |
Cytat:
Popieram w 120% ... ;) |
Re: Re: xp a 98
Cytat:
A tak na powaznie, NT, W2K, XP sa duzo, duzo lepsze od 98se a od Me to juz jest wszystko lepsze. Jak ci komp styknie:) to sprobuj! |
Re: xp a 98
Cytat:
|
xp a 98
Cytat:
|
a ja dalej uwazam ze instalko win2000/xp jest do takich celow duzo lepsza niz fdisk przynajmniej nie trzeba czekac kupe czasu na format dysku i nie trzeba resetowac kompa.
|
Re: Re: Re: formatowanie 80gb dysku
Cytat:
|
Re: Re: formatowanie 80gb dysku
Cytat:
dzieki !! |
Cytat:
|
Cytat:
Pisałem jakis czas temu ze ten patch to "sie nadaje" - !!! Miałem taki sam problem - wyjscie fdiskiem załozyc partycje na całym dysku a potem PM 8 zrobic partycje Pozdrawiam |
Cytat:
|
dysk 80Gb a plyta
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
jest patch, ktory podobno ten problem usuwa.
|
PM 8.0 i po problemie.
Poza tym tu już było, opcja SZUKAJ. 8) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:08. |