![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2kg za lekki bolid....
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@andrzej9
przeczytaj dwa wczesniejsze posty... alonso odpadlo kolo shumi to michael schumacher...i to nie chodzilo o gumy bo by mu wymienili tylko i by pojechal dalej w sumie to on dojechal do mety na 9 miejscu a teraz jest 8 po dyskwalifikacji roberta liuzii to koles, ktoremu raikonen wjechal w zadek
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja pierdziele!
No tutaj, to team BMW Sauber się nie popisał. O takie rzeczy powinni zadbać
|
|
|
#4 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
A jeszcze co do dyskwalifikacji Roberta, to ja bym znowu z tego powodu tak nie rozpaczał. Dla mnie ten fakt jest bez większego znaczenia - miał się pokazać i pokazał z bardzo dobrej strony. Późniejsza dyskwalifikacja w żaden sposób nie umniejsza jego zdolnościom jako kierowcy.
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Właśnie wszedłem na Forum, chciałem zacząć pisać jaki to dobry dzień mieliśmy ... i szok - czytam że Kubica zdyskwalifikowany .... i to za co !!! Ale wszedłem na Interię - i czytam - i nie kumam ... - Powodem niedowagi było większe niż się spodziewaliśmy zużycie opon, które były używane przez 51 okrążeń. Badania nie pozostawiają wątpliwości i musimy zaakceptować dyskwalifikację Kubicy - wyjaśnił dyrektor techniczny BMW Sauber Willy Rampf, dodając, że FIA nie zarzuca zespołowi celowego działania. Źródło: http://sport.interia.pl/news?inf=778023 Co prawda - zdziwiło mnie, że Kubica trzeci raz nie zmienił opon - ale jeśli to zaważyło ... to ja już nie rozumiem - z tego wynika że waga jest na "kłak" robiona ... Z tego wynika, ze zmieniać opony trzeba też z powodu tego, że może zabraknąć wagi ?? Niech mi to ktoś wytłumaczy, bo już się pogubiłem ... Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
K...a nie chce mi się wierzyć żeby zespół tak dał dupy, aby niedopilnować wagi bolidu.
Nie chcę niczego sugerować ...... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
jaaaa, ale doool :/ patrze teraz na sportonet a tu taka wiadomosc
ale nie ma w sumie co sie lamac, i tak bylo dobrze ![]() BMW- Bardzo Malo Wazy hehe Ostatnio zmieniany przez Damianos L : 06.08.2006 o godz. 21:58 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
Swoj***261; drog***261; czy wa***380;enie czego***347; brutto ma sens ? przecie***380; opony maj***261; prawo si***281; zu***380;y***263; do stopnia kt***243;ry producent/zesp***243;***322; uzna za bezpieczny, i na logike bior***261;c to powinni wa***380;y***263; wszystkie bolidy bez opon. Mam troch***281; racji czy nie ?
|
|
|
#9 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Przywołam wypowiedź Hołowczyca - powiedział, że po prostu niektóre teamy wyważają bolidy na minimum - aby zyskać te kilka kilo - i wtedy jak ktoś popełni błąd - a tutaj był błąd zespołu - nie Kubicy - to jest jak jest .... A błąd był techniczno-strategiczny - był moment, że tor był już suchy (choć w tym samym czasie chyba amerykanin zmienił opony i miał problemy - więc sam już nie wiem ...) - ale powiedzmy, że był moment, kiedy Kubica miał jeszcze dość dużą przewagę nad R. Schumacherem - i wtedy mógł zmienić opony - miałby w sumie szansę na jedno miejsce wyżej - no i uniknąłby dyskwalifikacji ... Mnie bardzo zdziwiło to, że 2/3 wyścigu jedzie na jednych oponach - ktoś nie pomyslał jak widać - a wydawało by się, że siedzi w tych boksach sztab ludzi i mają tylko mysleć ... cóż ... @andrzejj9 - wiesz - ja też nie będę rozpaczał - ale żal mam i lekką wściekłość - bo jak powyżej napisałem - ktoś nie pomyslał, albo ktoś za bardzo chciał zdobyć te punkty i liczył na szczęście - najmniejsza tutaj wina samego Kubicy - on swoje zrobił - i tylko żal, że ten debiut zakończył się tak nieprzyjemnym zgrzytem .... Chyba jedny plus z tego, że człowiek się przez dzisiejszy dzień trochę dowiedział nowego o F1 - szkoda tylko, że w takich okolicznościach Ale cóż - trzymamy kciuki za Roberta - oby już nie zaliczał takich - niezawinionych wpadek A podobała mi się jego wypowiedź po wyścigu - że była szansa na podium - widać, że mierzy wysoko - i tak trzymać Pozdrawiam i ro29 |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
![]() |
Cytat:
Cytat:
No i jak tu nie mówić o "Kubicomani"? Sorry ro29 i andrzejj9, ale takie mam odczucia.
Nie chce mi sie zrobic nowego ![]() Ostatnio zmieniany przez adams_a : 07.08.2006 o godz. 09:58 |
||
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ja nie zamierzam ukrywać, że do tej pory F1 nie oglądałem nigdy, a dzisiaj śledziłem (chociaż też bardziej w tle) tylko ze względu na Kubicę. Ale co w tym dziwnego? Sport mnie nie interesuje i jedynym powodem, dla którego mogę go obejrzeć to właśnie występ Polaka - tym bardziej interesujący, że po raz pierwszy w historii. Ale fanem sportu raczej nie zostanę. Owszem, widzę, że może on być dla niektórych interesujący, ale mnie trochę.. nudzi
|
|
|
|
#12 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
/signed i mam dosc zarzucania ludziom "niedzielnego kibicowania", ze to tylko tak teraz i w ogole... |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#14 | |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
|
|
|
|
#15 |
|
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
jakby to powiedział Darek Szpakowski po kolejnej porażce biało-czerwonych, Robert jest moralnym zwycięzcą
|
|
![]() |
|
|