![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
forum CAD/CAM ??
zna ktos jakies dobre forum CAD/CAM ??
lub ewentualnie jakis sposob zrobienia quadry z geforca 6800 ? lub moze sa jakies profesjonalne sterowniki do gf ? riva tuner mi robi zwiechy jak przestawiam na quadre ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
www.cad.pl - tam poszukaj są odnośniki do 2 forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 06.11.2005
![]() |
www.sirius.pl poszukaj tu
ja na tej stronie kiedys znalazlem jak zrobic z geforce mx 440 quardo4!!!! a dokladnie SoftQuardo4 550 chyba ![]() w cadach i tego typu progsach troche to dawało ale kosztem fpsów w grach :/ pozdro
![]() |
#4 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dzieki za zainteresowanie.
znalazlem na forum riva tunera i solid worksa. jakby to kogos interesowalo to dowiedzialem sie, ze czipy quadro i geforce byly takie same do gf4, potem nvidia zmienila technologie i teoretycznie da sie uruchomic, ale nie sa w 100% kompatybilne. po zmodowaniu wyniki w benchmarku specview 8.1 skoczyly mi o okolo 40%, ale mi bylo malo i zaczalem kombinowac ze sterownikami, co sie skonczylo kompletnym rozpadem i zwiechami windowsa :/ . narazie jakos dziala, ale czeka mnie reinstal, no i programy typu driver cleaner nic nie pomagaja, wiec, podsumowujac, nie polecam zabawy sterownikami do quadry na gf6800. jak ktos chce to niech moduje, ale nie jest to zbyt stabilna konfiguracja :/ ja sie nie poddam i na nowym windowsie bede kombinowal dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|