Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Forum Gry-Online - admin to jakiś czubek? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/forum-gry-online-admin-jakis-czubek-36881/)

woitas 10.07.2004 18:58

Cytat:

Napisany przez woitas
poświęciłem się i wysłałem na tego maila

:blee: Wiadomość nie doszła.
Wyśle jeszcze raz z serwera.

luminat 10.07.2004 18:05

@Berion nie to nie jest test na IQ tylko na wiedze w dziedzinie telefonii gsm (tak sądze, nie miałem zamiaru się poniżać i brać udział w teście, aby móc pisać)
Biletem wstępu na przeglądanie tamtego forum jest rejestracja :O Nie ma tam czegoś takiego jak gość. Juz adminowi (techtronic) powiedzialem co mysle o ich regulaminie i blokowaniu forum. Jeszcze rozumiem konieczność wprowadzenia testu, zeby wyeliminowac osoby nie majace zielonego pojecia o gsm a wypowiadajace sie na forum, ale kompletnie nie rozumiem dlaczego nie mozna go przegladac jak sie nie jest zarejestrowanym (gość).

woitas 10.07.2004 18:04

Wiecie, że w tamtym wątku pierwotnie było coś innego?
Szkoda, że nie zrobilem screena :blee:

Gościu zrobił wątek do banowania ludzi... :ja_chce:
Ten, kto odważyłby się do niego wpisać, automatycznie leciał z forum... :blee:

Ps. Najlepsze jest to, że wolno tam podawać tylko linki do softu z ich serwera - oczywiście płatnego.
Za inne - ban :P

pawelblu 10.07.2004 18:04

Cytat:

Napisany przez Weron
...A kolega Loonatyk jak najbardziej lunatykuje.
W jego przypadku to tylko belkot, belkot, belkot.
Nie mowiac o tym, ze nie zrozumial o co chodzilo autorowi posta na golu.
Powiedz co ty w ogole chcesz reklamowac.Przeciez to normalna kpina aby z czyms takim sie pokazywac.

Rzadko sie z Toba zgadzam, ale to co napisales powyzej popieram w 100%.

Dokladna, i super trafna analiza sytuacji jest analiza Sida - Mysle dokladnie tak samo (tylko mam gdzies w jakiej butelce jest Lech ;) - no ale to byl PS).

Wlasciwie nie mam juz nic do dodania - wszystko co myslalem zostalo napisane duzo lepiej niz sam moglbym to napisac.

Berion 10.07.2004 17:53

@luminat
Czy to test na IQ? ;) Wyjaśniałoby to ten osobny dział ;)
@wysiak/Loonatyk
To jest moje pierwsze forum. I muszę przyznać, że jak przeczytałem wasz regulamin to mało nie spadłem z krzesła... Ludzie! To jest chore... A wy to jeszcze popieracie? Ja bym takiego admina spuścił w ubikacji (czyt. wyśmiał i odszedł z forum). :ysz:

luminat 10.07.2004 17:42

Widzieliscie co sie stalo z forum.techtronic.pl. Od pewnego czasu aby moc tam pisac w watkach trzeba rozwiazac jakis glupi test. To co jest na forum gry-online to jest nic w porownaniu z tym co jest na techtronic. Tam za kazde zlamanie regulaminu dostaje sie punkty karne. Dla osob ktore nie dokonaly pełnej aktywacji konta (test) jest tam osobny dzial.

Weron 10.07.2004 17:23

Cytat:

Napisany przez wysiak
Weron --> Troche klamczuszkiem chyba jestes. Konkurs byl w 2002 roku, wygraly trzy osoby,
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=527617
Zakladam, ze uzywales wtedy ksywki Mariusz_kos, bo pozostale 2 osoby znam, pisza tam do dzisiaj.
http://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=16972
Skoro od tamtego czasu na GOLu nie piszesz, to jakim cudem napisales ostatniego posta 28 maja tego roku, 2 lata po tamtym strasznym wydarzeniu, gdy nie otrzymales swojej nagrody (btw. trzeba bylo upomniec sie na maila, a nie obrazac sie jak skrzywdzona panienka).

Prawidlowo zakladasz ( Mariusz_Kos jesli chodzi o scislosc)
Co do napisania tego postu to nie potrafie teraz Ci wytlumaczyc jak do tego doszlo. Musialbym go zobaczyc a nie widze opcji pokaz wszystkie posty danego uzytkownika.Prawdopodobnie szukalem jakiejs informacji i przy okazji machnalem tego posta.Tak rzeczywiscie to bylo straszne wydarzenie spac nie moglem po tym i musialem wynajac osobistego psychoanalityka.Zreszat pozniej sie zastanawialem nawet czy nie nalezy oskarzyc administracje tamtego forum.Glownie chodzilo o zwrot kosztow.No zobacz nie dosc, ze wygralem gre za niecale 20 zloty to jeszzce musialem zaplacic pare tysiecy za leczenie.Dobrze chociaz, ze terapia odniosla skutek.
A tak na powaznie to chyba nie sadzisz, ze bede ich prosil o gre, ktora nie przedstawia dla mnie zadnej wartosci.Chodzi o zasady.To jest calkowicie nieprofesjonalne podejcie do uzytkownika.Za to jak ty bys im zaplacil to by pewnie sie zesrali, zeby dostarczyc bo w koncu placisz a nie musza dawac za darmo.Pozniej tez widizalem jak pare osob musialo sie dopraszac o nagrody, ktore dostali. Nie wiem jak to sie skonczylo bo nie interesowalem sie ta sprawa.Ale skoro jestes tak dlugo juz uzytkownikiem tamtego forum to powienienes wiedziec, ze takie sytuacje maja miejsce.Poza tym nie podobalo mi sie tez pare innych rozwiazan miedzy innymi administrowanie.Nie moiwac juz jak ludzie sie tam zabijali aby miec status generala.To zenada dla mnie.Pozniej zrobili to za tysiac postow wczesniej bylo 100.W ogole ja w tej sprawie popieram jak najbardziej zdanie Sida.Przeciez to trzeba byc *****em, zeby kazac sobie placic za mozliwosc sciagniecia patcha czy jakiegos edytora a tak chyba tez tam jest.Wiec jeden ***** kaze sobie za to placic a drugi placi.Od razu przypomina mi sie historia jak to gosc na alegro sprzedawal kodeki do divx.Idiotyzm.

A kolega Loonatyk jak najbardziej lunatykuje.
W jego przypadku to tylko belkot, belkot, belkot.
Nie mowiac o tym, ze nie zrozumial o co chodzilo autorowi posta na golu.
Powiedz co ty w ogole chcesz reklamowac.Przeciez to normalna kpina aby z czyms takim sie pokazywac.

ThanatoS 10.07.2004 17:16

Cytat:

Napisany przez Loonatyk
Wspaniale...rewelacyjnie zareklamwaliście sobie forum. Świetnie, na prawde znakomita taktyka, dzieki czemus takiemu liczycie na nowych userów ?

Forum GOL jakie jest takie jest, jedno jest pewne - nie musisz tam gadac jezeli Ci sie nie podoba. A jesli juz koniecznie chcesz pozostawic tam swoje łapki to nie narzekaj. Zawsze możesz odejść.

Jeżeli uważasz że postapiles fair na GOL z tym linkiem, to ja chce postapic rownie porządnie :

www.universum.up.pl - FORUM DLA WSZYSTKICH !! ZAPRASZAM !

{tak, tak znizam sie do Twojego poziomu...}

Nie wiem o kim mowisz, bo ja nie reklamowalem naszego serwisu u was, tzn. na GOL'u, ale widac ze jestes Trolem, bo nie przestrzegasz netetykiety. Oburzyles sie bo ktos o zdrowych zmyslach komentuje regulamin :)

A teraz spokojnie opisze te universum, za dlugo sie laduje, w miare mozliwosci poprawiajcie bledy w newsach, wiem z doswiadczenia ze zawsze sie znajda, ale popraw to:
"Dizś Saddam Husajn" .... " POdczas ozprawy", to mozna mnozyc :)

cana 10.07.2004 17:10

@Loonatyk, taka mała prośba, jak już do kogoś pijesz to podawaj nicka,a co do reszty to zauważ że jak już to wyżej wysiak napisał forum cdrinfo jest o czymś innym i nie sądze ze musi się reklamować na gol'u

woitas 10.07.2004 17:04

Tego forum nie trzeba reklamować.
Bosze, co za ludzie - płacą im za to?

Oni cierpią chyba na syndrom zakładnika... :ja_chce:

mr_spock 10.07.2004 17:03

hehe...:)
tu niekt kasy "od lepka" nie ma... wiec ile jest userow nie ma znaczenia...
a forum nie zginie, nie trzeba posowac do takich zagrywek.
a "zareklamowal" to normalny user, a nie mod czy admin...

CIAPEK 10.07.2004 17:03

tak jak napisał Thanatos "trole" na forum są wychwytywane i koszone. Że forum GOL nie może sobie z tym poradzić to słabo. Może atmosfera na forum sprawia, że trole własnie czują tam się dobrze.
Dlaczego omawiamy Wasze forum? Tak mamy do tego pełne prawo, a pozatym "skrzywienia" są zawse komentowane.

Patrząc na to czuje, że czeka nas najazd troli... :]
czekamy ||

P.S. (po przeczytaniu postów na GOLu)
Wysiu i inni, nasze forum przypomina Ci firemke?
Jasne LOL
Wasza szata i wogóle wygląd forum przy naszym to jak syrenka przy BMW "7" :]
I chciałbym zauważyć, że dziennie odwiedzają nas setki osób, a liczba zarejestrowanych to pare dobrych tysięcy :]

Kto zamieścił jakiś link na forum GOLa o naszej dyskusji na CDRinfo?

Loonatyk 10.07.2004 16:57

Wspaniale...rewelacyjnie zareklamwaliście sobie forum. Świetnie, na prawde znakomita taktyka, dzieki czemus takiemu liczycie na nowych userów ?

Forum GOL jakie jest takie jest, jedno jest pewne - nie musisz tam gadac jezeli Ci sie nie podoba. A jesli juz koniecznie chcesz pozostawic tam swoje łapki to nie narzekaj. Zawsze możesz odejść.

Jeżeli uważasz że postapiles fair na GOL z tym linkiem, to ja chce postapic rownie porządnie :

{tak, tak znizam sie do Twojego poziomu...}

ThanatoS 10.07.2004 16:19

Cytat:

Napisany przez wysiak
Witam, tu wysiu z forum GOLa, moja ksywka wyglada na zajeta tutaj od 2003 roku, aczkolwiek nie pamietam, zebym ja sobie tu rezerwowal..
Zajrzalem, bo chcialem tylko kilka rzeczy sprostowac.

1. Owszem, popieram to, co sie tam dzieje. Gdybyscie tutaj mieli takie najazdy trolli, jakie tam sie zdarzaja, to pewnie sami szybko byscie sobie wymyslili podobny regulamin. Przykladowy link
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=2426482&N=1
, zajrzyjcie pod koniec, takich sytuacji jest tam zwykle kilka dziennie.
Wy tutaj macie duuzo mniejsze, do tego wyspecjalizowane, forum, wiec takie osobniki raczej tu nie zagladaja...:)

Wyobraz sobie ze trole tez tutaj przybywaja, ale uzytkownicy wychwytuja ich, i informuja nas o tym, wiec sprawe sie zalatwia.

Cytat:

Napisany przez wysiak
2. Co do placenia - nie mam i nigdy nie mialem abonamentu na golu, i w niczym nie przeszkadza mi ten fakt w normalnym korzystaniu z forum, wiec nie rozumiem tekstow typu "każą płacić". Zresztą - Wy tutaj korzystacie sobie z zaadoptowanego darmowego forum, nawet nieszczegolnie spolonizowanego - przykladowo ekran opcji wyglada dosyc smiesznie... Serwis GOL przynajmniej zainwestowal w stworzenie wlasnego porzadnego silnika, wiec oplaty mozna chyba zrozumiec..? Zaznaczam jeszcze raz - za pisanie na forum tam sie nie placi.

Hmm, a wiedziales ze vBulletin to komercyjny system forum? Nie spolonizowany caly poniewaz nie ma polskiej wersji 3.0, jestesmy pionierami w tym wzgledzie. Sami style napisalismy itp. :)

Cytat:

Napisany przez wysiak
4. Moze mi ktos wytlumaczyc przyczyne, dla ktorej to na tym forum omawia sie sprawy wewnetrzne forum GOL - a nie odwrotnie?:)

Bo mamy do tego pelne prawo. A u ciebie nie mozna bo wasz regulamin tego zabrania.

Ja rowniez pozdrawiam.

wysiak 10.07.2004 16:03

Witam, tu wysiu z forum GOLa, moja ksywka wyglada na zajeta tutaj od 2003 roku, aczkolwiek nie pamietam, zebym ja sobie tu rezerwowal..
Zajrzalem, bo chcialem tylko kilka rzeczy sprostowac.

1. Owszem, popieram to, co sie tam dzieje. Gdybyscie tutaj mieli takie najazdy trolli, jakie tam sie zdarzaja, to pewnie sami szybko byscie sobie wymyslili podobny regulamin. Przykladowy link
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=2426482&N=1
, zajrzyjcie pod koniec, takich sytuacji jest tam zwykle kilka dziennie.
Wy tutaj macie duuzo mniejsze, do tego wyspecjalizowane, forum, wiec takie osobniki raczej tu nie zagladaja...:)

2. Co do placenia - nie mam i nigdy nie mialem abonamentu na golu, i w niczym nie przeszkadza mi ten fakt w normalnym korzystaniu z forum, wiec nie rozumiem tekstow typu "każą płacić". Zresztą - Wy tutaj korzystacie sobie z zaadoptowanego darmowego forum, nawet nieszczegolnie spolonizowanego - przykladowo ekran opcji wyglada dosyc smiesznie... Serwis GOL przynajmniej zainwestowal w stworzenie wlasnego porzadnego silnika, wiec oplaty mozna chyba zrozumiec..? Zaznaczam jeszcze raz - za pisanie na forum tam sie nie placi.

3.
Weron --> Troche klamczuszkiem chyba jestes. Konkurs byl w 2002 roku, wygraly trzy osoby,
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=527617
Zakladam, ze uzywales wtedy ksywki Mariusz_kos, bo pozostale 2 osoby znam, pisza tam do dzisiaj.
http://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=16972
Skoro od tamtego czasu na GOLu nie piszesz, to jakim cudem napisales ostatniego posta 28 maja tego roku, 2 lata po tamtym strasznym wydarzeniu, gdy nie otrzymales swojej nagrody (btw. trzeba bylo upomniec sie na maila, a nie obrazac sie jak skrzywdzona panienka).

4. Moze mi ktos wytlumaczyc przyczyne, dla ktorej to na tym forum omawia sie sprawy wewnetrzne forum GOL - a nie odwrotnie?:)

Pozdrawiam wszystkich
wysiu

PS. Nie mam zamiaru rozpoczynac tu zadnej wojny, nudzi mi sie troche, to sobie ot tak popisalem:) Nie traktujcie tego zaraz smiertelnie powaznie:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:38.