![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam inne pytanie - skąd Wy czas bierzecie, żeby nad tym tak siedzieć? :>
|
prosze bardzo: macie TheRoom: http://www.fasco-csc.com/works/viridian/index_e.php
|
The Room chyba się nazywało ;)
|
zgadzam sie - wu sie to ogranicza do wpisywania rzeczy w adres na oko.... kiedys byla taka fajna gra co polegala na larzeniu po jakims pokoju - to bylo lepsze.
|
Cytat:
A co do samych "zagadek" to mi się to przestało już tak podobać. Słusznie ktoś na internecie zauważył, że tak naprawde to to jest zwykłe zgadywanie i niewiele wspólnego ma z prawdziwymi łamigłówkami czy koniecznością myślenia. |
pomozcie z 9 :)
wpadlem na to zeby w googlach wpisac tytol strony i odziwo znalazlo mi takie samo wyrazenie ;) tylko nic z tego nie wynika :/ ::EDIT:: udalo sie :) teraz 10 :P |
Ja dzisiaj nie siadam do tego - męczy strasznie (wczoraj 3 godziny) - 8 i 9 łatwe a najbardziej mi się 7 podobało. (stoje na 10, jutro spróbuję dalej)
|
Jak na złośc stronka przestała mi hulac :(
|
Cytat:
pozdro ;) |
Nie kumam, poważnie :)
|
W zrodle mamy cos takiego: <!-- The answer is obvious --> a gdybym napisal to tak: <!-- The answer is obvious --> ;p
|
Cytat:
|
No ja jestem na 8, nawet PODOBNO mam poprawną odpowiedź, tylko co z nią zrobic :) W adresie nie bałdzo :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:29. |