![]() |
ej ale jak mam wyczaic te literki z czerwonymi kropkami skoro nie moge sobie zapisac obrazka na dysk :/
troche mi zajmie zanim je wszystkie wyczaje... ::edit:: nawet nie bylo tak zle :) teraz 8... chyba bede zmuszony zainstalowac translator angielskiego ;) ::edit2:: poddaje sie i czekam na podpowiedz :) |
ha a ja wczoraj siedzac nad tym 2 godziny zrobilem 7 :P
Popdpowiedz? Niektore literki maja czerwone kropki :> a potem http://www.wordsmith.org/anagram/ i sprawdzamy :] Po kolejnej godzinie z 8 zrobilem i ten..... powiem tyle - odp jest latwiejsza niz myslalem i jest podana na talerzu (nie kombinujcie za duzo ;) ) |
7 to anagram ale cholera czego?
|
no nic ide spac, moze rano cos wymysle :fiu:
ps. a gdzie sie podzial przycisk "edytuj" : ??? |
moze ktos w koncu pomoze z 7 levelem?
|
Kurde, nareszcie coś na poziomie.. :) Dzięki za link :piwo:
--- EDIT Kurde, zrobiłem w końcu 4, ale sam do końca nie wiem, jak. Tzn. wiem, jak to zrobiłem, ale nie rozumiem, co do tego wszystkiego miało to ALTernative i drill.. Może mnie ktoś oświecić? --- EDIT No i idę dalej, chociaż nie zawsze widzę uzasadnienie tego, co robię.. Na przykład w planszy szóstej.. Co tak właściwie znaczy słowo "leet"? |
czego w 7 jak zapisuje obrazek na dysk to potem nie mozna go otowrzyc (probowalem w 3 programach graficznych i nic) :/
|
Na 7 utknalem :( moze jakas podpowiedz :> ;p
pozdro ;) |
8 utknolem
|
ze tesz na to nie wpadlem :D
teraz stoje na 6 :D ::EDIT:: nawet nie spodziewalem sie ze 6 jest taka prosta :] teraz 7 |
co to byla 7?
pozdro ;) |
Cytat:
|
a ja na 7 utknolem ;(
|
Cytat:
Moze dopisz .htm ? ;) || |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:33. |