![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tg480-u22
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Czy mógłbyś zapodac jakieś dodatkowe zdjecia?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
@Smartek: co do drzwiczek, moze i przeszkadza, ale za kazdym ich dotknieciem czuje efekt ich dzialania i zarazem obecnosci - sa zimne, a to podstawa. Mozna sie przyzwyczaic. Drzwiczki zawsze staram sie miec zamkniete.
@czechoj & @Smartek: Uwaga z obudowami Armor (i moze innymi Thermaltake rowniez)! Czarne obudowy sa stalowe, srebrne aluminiowe. @czechoj: Moja jest aluminiowa, czyli srebrna. Wez poprawke, ze ona jest dosyc szeroka, czyli biurko trzeba zmodowac tak, aby z tylu nic nie blokowalo odprowadzen powietrza. Warto tez miec zapas miejsca po bokach na swobodny przeplyw powietrza. Znakomity Tagan, u mnie ten sam Zdjęcie 1 ad. zdjęcie 1: to, co widac na lewych drzwiczkach to najprawdopodobniej slad po zlym wytarciu mokra szmatka, co ciekawe jest niewidoczny golym okiem. Ponadto to, co widac na drugiej od dolu zaslepce 5,25'', to jest kurz (specjalnie go zostawilem do zdjecia), ktory wiatrak zabiera z podlogi! 2 razy w tygodniu musze odkurzac odkurzaczem 3 dolne zaslepki... Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Zdjęcie 6 Zdjęcie 7 Zdjęcie 8 Kazde zdjecie ma ok 1,5 MB.
|
|
|
#19 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maciej po co brales wersje z oknem, skoro go praktycznie nie widac?
tak pytam.. ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja pytam o to samo
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
A tu mod by adbok :)
Moja obudowa jak narazie koniec modem bo nie ma $$;(
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Cytat:
hahahahaha :\
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
nic nie cieszy tak jak wlasna robota
ja dwie budy malowalem na czarno + jeden monitor
|
|
|
#25 |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
A oto moja buda - przepraszam za jakosc zdjec ale jestem dzis tak zjechany, ze nie chialo mi sie nic rzezbic - jest to aluminiowa obudowa marki malo znanej u nas Kobian - a dokładniej rzecz biorac
podrobka znanej obudowy Lian Li CLASSICAL PC-6X1)Ogolny wyglad z frontu ![]() 2)Latwo zdejmowany panel przedni ![]() 3)Po zdjeciu panela ![]() 4)Wyjmowany "koszyczek" na floppa ![]() 5) Zdejmowany panel zakrywajacy 2 wentyle zasysajace powietrze do srodka obudowy i owiewajace koszyk z dyskiem twardym - pod spodem jest antykurzowa oslonka ![]() ![]() 6) Wentyle po zdjeciu panela ![]() 7) Tyl obudowy - wszystkie elementy sa polaczone odkrecanymi srubkami - mozna sobie radzic bez srubokreta ![]() ![]() 8) Wyjmowany koszyk na zasilacz - w moim przypadku jest to Hunt Key - nie narzekam jak do tej pory odpukac ![]() 9) Koszyczek na dyski twarde za wentylami przednimi ![]() 10) Ogolny widok na wew bajzel czyli tzw Flaki ![]() ![]() 11) Zasilacz od spodu ![]() Jezeli chodzi o odczucia co do samej obudowy musze przyznac, ze jestem z niej bardzo zadowolony - aluminium robi swoje - temp utrzymuja sie na b.przyzwoitym poziomie - do tego 2 wentyle na dysk - chlodza go bardzo wydajenie - latwo zdejmowane panele - przedni, koszyk na flopp'a, panel przed coolerami, koszyk na zasilacz , do tego latwe rozkrecanie bez srubokreta - w srodku plastikowe oslonki na krawedzie obudowy - spasowanie materialow jest bdb, nic nie trzeszczy obudowa jest lekka ale mimo to nie wpada w wibracje - ma dobre szerokie gumowe nozki, ktore zapewniaja jej dobra stabilnosc - w zasadzie nie ma sie za bardzo do czego przyczepic - mi do moich potrzeb wystarcza w zupelnosci i jak do tej pory bardzo ja sobie chwale i smialo moge polecic osobom, ktore szukaja niedrogiej klasycznej obudowy bez wodotryskow
Obiektywni.pl Ostatnio zmieniany przez Calme : 02.01.2006 o godz. 20:48 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
@Smartek & @demek:
dlatego, ze jest tylko jedna wersja aluminiowej obudowy Armor - wlasnie z oknem. Obejrzec mozna tu: http://www.thermaltake.com/xaserCase.../armormenu.htm PS. Wentylatorow 90mm nie zamontowalem (sa 2 w zestawie), poniewaz sa glosne. Za to oba 120mm sa ciche i te zamontowalem.
|
|
|
#27 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
ja mam 4 wentyle na chlodnicy od wc skrecone do 7v i sa praktycznie bezglosne - a ciagnie juz niezle ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
|
|
|
#30 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
@demek & @Smartek:
Wszystko ladnie pieknie, ale nie ma potrzeby montowac dodatkowego chlodzenia w lodowce ![]() W ten oto sposob wentylatorki czekaja na lepsze czasy, tzn. beda chodzily wolniej niz fabryka przewidziala, ale dopiero gdy jakies inne wiatraki sie przekreca
|
![]() |
|
|