![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Niania sadystka!
Witam!
O to taką strszną wiadomość znalazłem... http://info.onet.pl/886557,11,item.html ... Pozdrawiam.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Wlasnie na TVN leci "UWAGA" o opiekunce
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ehhh w kraju gdzie jest takie bezrobocie, pracują czesto ludzie nie kompetentni.
niestety .. wykfalifikowane nianie ... są "drogie", dlatego czesto zatrudnia sie bezrobotną sąsiadke która nie wytrzymuje psychicznie ... ehh .. jak szkoda tych dzieciaków
|
|
|
#4 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Prawde mowiac to bylem w szoku ogladajac dzisiejsza uwage. To co wyprawiala ta opiekunka jest w ogole nie do pomyslenia. Przeciez to jest zywe dziecko i do tego nie ma zadnej, nawet najmniejszej mozliwosci obrony.
Co to za opiekunka, ktora nie mogac poradzic sobie z placzacym niemowlakiem po prostu go bije, trzesie, czy nawet rzuca dzieckiem (tak jak te dwie co zabily). I jak tu teraz wynajac opiekunke jezeli agencje, ktore oferuja ich wynajecie kieruja sie Bog wie jakimi kryteriami. Ja jak bede mial dziecko, to sie naprawde gleboko zastanowie nad tym czy wynajmowac opiekunke. Juz lepiej zrezygnowac z jakis planow niz obawiac sie o dobro wlasnego dziecka pozostawionego jakiejs "niby" opiekunce. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
lepiej juz opiekunke niż teściową
jeśli ktoś jest strasznie zajety i wymaga wynajęcia opiekunki, to najlepiej jakiegos znajomego bezrobotnego płci kobiecej
|
|
|
#6 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Mi się zdaje że brutelne opiekunki to żadkość tak jak brutalni nauczyciele a to co było nakręcone przez TVN to tylko pojedyńczy przypadek. A sonda że 86% nie ufa opiekunkom? Polacy nikomu nie ufają!
|
|
|
#7 |
|
![]() ![]() |
Oby was tylko było stać na opiekinkę
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
niezwykły
![]() |
Racja patrix dziwię się takim ludziom jak ten Drygent słowików aż nie chcę myśleć przez co te dzieciaki pzrechodziły!
|
|
|
#10 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
Ja tylko nie moge zrozumiec, ze rodzice tych dzieciakow bronili go. Pod arasztem demonstrowali "uwolnic Wojtka" - to jakas paranoja
|
|
|
#11 | |
|
niezwykły
![]() |
Cytat:
A może rodzice dzieci wiązali w drygencie przyszłośc swoich dzieci rzn myśleli że dzięki niemu ich dzieci zdobędą karierę lub o zgrozo dostawali od igo pieniądzę ale bie sądze że to jest prawdopodobne .peace paja
|
|
|
|
#12 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Dzisiaj ogladalem ten material.
Kobieta masakrycznie zachowala sie do dziecka. Brawa dla rodzicow za ostroznosc i zamontowanie kamery - robi to jednak setna czesc rodzin, a to nie jest rozwiazanie problemu, a slyszy sie o tym coraz czesciej...az strach
|
|
|
|
#13 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym i dyrygenta i opiekunke z buciora pociagnal i czolem w kraweznik. Malo genewskie, ale czasami trzeba...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
To byl pikus ...
Ja ogladalem ten program podukcji amerykanskiej ktory zainsporowal rodzicow do podjecia tej akcji - tamten byl bardziej drastyczny. Niania dostala cos kolo 15-25 lat i bylo za co ... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Merry F****** Christmas
![]() |
powinni ryja tej "opiekunki" do kamery pokazac, a nie zaslaniac i "zapikać" nazwisko.
jeszcze jej fagas grozi zemsa. normalnie noz sie w kieszeni otwiera!
|
![]() |
|
|