Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.11.2003, 22:41   #181
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
nimal napisa***322;(a)
hej Panowie - pisze posta, przegladam wstecz... kilka zniknelo... sabotaz czy czyjesc dzialanie dziwna sprawa, mam nadzieje ze ktos to wyjasni...
Sprawa prosta... osobie odpowiedzialnej za ciecie, cos musialo sie nie spodobac.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.11.2003, 22:51   #182
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
mr_spock napisa***322;(a)
Sprawa prosta... osobie odpowiedzialnej za ciecie, cos musialo sie nie spodobac.
to wiem, wiem co zniknelo, wiem komu to sie moglo nie spodobac... nie che jednak nikogo oskarzac, bo przyczyn i sprawcow moglo byc wielu... dlatego prosze osoby cos wiedzace o wyjasnienie
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 22:57   #183
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
wyjasnienia

przeginacie i wszystko jasne

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.11.2003, 23:47   #184
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Y@nkee_PL napisa***322;(a)
wyjasnienia

przeginacie i wszystko jasne
My -uzery ,czy mody ^_^
brzuszki jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2003, 00:46   #185
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zniknął mój post... chodziło o to, że o ile się nie mylę to BRZUSZKI napisały, że jakbym miał jakieś doczynienia z trawą to bym wyglądał jak SID THE RAT... a ja napisałem, że nie widziałem zdjęcia SIDa i jak wrzucił on tu swoją fotkę to, że ją obejrzę...

SID... czy przypadkiem Tobie się to nie spodoało !? Jak już to załatwmy to wszystko na drodze pokojowej...
Stary 07.11.2003, 09:00   #186
mr_spock
Merry F****** Christmas

Re: dobra to teraz ze mnie zartujcie

Cytat:
zorg napisa***322;(a)
taka jestem ladna
Nie ma sie do czego przyczepic, takie sliczny jestes
Stary 07.11.2003, 09:08   #187
mr_spock
Merry F****** Christmas

Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie ma czego komentowac - posty polecialy - i poleca nastepne tego rodzaju - niewazne pod czyim adresem

koniec tego watku
Skoro tak, to czemu nie poleciały srednio zabawne i przyjemne (wg. mnie, ale chyba nie tylko) uwagi skierowane do KarolluZ o trasci "mr srednia 6.0 ew mr Bill G"??
Stary 07.11.2003, 09:27   #188
KarolluZ
Guru

ja tam nie wiem o co Tobie chodzi SID... czy przypadkiem nie było takiej historii, że ty komuś odpowiadałaś, a ktoś zawsze mówił, że nie będzie się kłócił z supervisorem !? Tak BTW to ja nie wiem dlaczego Ciebie to aż tak bardzo zabolało. Ale wiesz co... może i masz racje i nie będę się z supervisorem kłócił... jak mój ten post poleci to niech leci... przecież tu nie chodzi o to, żeby komuś ubliżać bo ja tego nie robie i preferuje gadke na poziomie z kimś... po co zaraz używać swoich zdolności supervisora !?

mr_spoc... jak to było o mnie, że jestem ładniutki to ja o tym wiem :
Stary 07.11.2003, 09:31   #189
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
nie ma czego komentowac - posty polecialy - i poleca nastepne tego rodzaju - niewazne pod czyim adresem

koniec tego watku

1. no to usuń resztę /bill g/ bo teraz to mi wygląda nieładnie na prywatę jak już taki święty i drażliwy Sid jesteś
2. usun przy okazji tez swojego podwójnego

pozdrófka

Ostatnio zmieniany przez cana : 07.11.2003 o godz. 09:34
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2003, 09:36   #190
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:

koniec tego watku
to tylko tobie sie tak wydaje. To co zrobiles to to chamstwo i juz.
Mysle, ze niczym sie nie roznisz od nielubianych przez siebie dresiarzy, tylko forma jest nieco inna. Przez okres czasu w ktorym na ochotnika ale z wielka gorliwoscia zglosiles sie na moda niczego sie nie nauczyles z wyjatkiem wyglaszania nie zawsze madrych, "jedynie slusznych " sentencji. Nie moja to sprawa, ale bardzo zaluje, ze Misiek dal ci jakiekolwiek uprawnienia
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2003, 11:27   #191
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Smile dymy dymy dymy

nie wiem o co chodziło, nie wiem co poleciało, ale zdaje mi się, że Sid staje się kozłem ofiarnym za to, że jest moderatorem, a to mi się nie podoba, jeśli moge wyrazic swoja opinie na ten temat.

Komu przyszło "pianie" z Karolluz to niech się sam nad tym zastanowi i łączeniem go z jaraniem, a potem mówienie, że nie jara trawy bo na to nie wygląda...następny bez sensowny tekst. Bo jaracza ciężej poznać niż ćpuna wyniszczonego np. przez amfe czy pigulaża zrytego od środka.
Może lubi czasem sobie przysmażyć, ale to już jego sprawa, a to jak wygląda to też inna sprawa .

Fajnie, że temat nazywał się "Galeria U-zerów" a stał się tylko w najwyżej 50% galerią, następne 50% to typowe jajca.

Czasem lepiej nic nie pisać niż napisać coś co jest bez sensu (nie tyczy to się oczywiście wszystkich)

Pozdro i wyloozujcie.8)

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2003, 12:25   #192
KarolluZ
Guru

trzeba się wyloozowac

ja tam nic do nikogo nie mam i z nikogo nie chcę robić kozła ofiarnego... to że ktoś uważa, że mój avatarek powinien być adekwatny do zdjęcia to niestety się rozczarował... i ogólnie kto tak myślał to jest po prostu niemądry [nie mówiąc głupi]. Ale dość tych obelg... ja chcę, aby wszystko było po staremu... dlatego wahałem się z wysyłaniem fotki, bo wiedziałem, że ktoś się czegoś czepi. Ale okey. Ja wszystko biorę jako jajca, bo tutaj nie wyczuje tego tonu złowrogości w pisaniu... Jest okey i niech tak zostanie...

A tak BTW SID to wyłącz bulwersa i pracuj tak jak pracowałeś jako supervisor... ja tam się nie boję supervisora... tylko czasami trzeba mi coś uświadomić jak łamię nieświadomie jakiś punkcik regulaminu forumowego...

Pozdrowionka

P.s. ciapek, dzięki za obrone , bo wszystko każdemu będzie wynagrodzone [co za rym]
Stary 07.11.2003, 13:17   #193
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
trzeba się wyloozowac

Cytat:
KarolluZ napisa***322;(a)
trzeba się wyloozowac
no spoko, wlasnie.
Nabij Karolluz głowe będzie dobrze 8)

Jeszcze pare słów ad. Sida. Ciekawy jestem jakby się sprawdzili w roli moda wszyscy Ci którzy tak go nie lubią i się nad nim pastwią
Bez wazeliny...ale na tym forum nie ma dla mnie lepszego moderatora...na tym zakończe bo nie będę nikogo krytykował.

Sam miałem kiedyś takiego avatara ...
Dołączone obrazki
-nurple-nobogarts.gif 

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2003, 13:32   #194
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: trzeba się wyloozowac

Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
Jeszcze pare słów ad. Sida. Ciekawy jestem jakby się sprawdzili w roli moda wszyscy Ci którzy tak go nie lubią i się nad nim pastwią
Bez wazeliny...ale na tym forum nie ma dla mnie lepszego moderatora...na tym zakończe bo nie będę nikogo krytykował.
CIAPEK zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci
gdyby juzerzy byli fer to mod nie bylby potrzebny, jezeli mod musi odwalac czarna obote to znaczy ze jakis juzer nie byl ok wczesniej
inna sprawa ze byloby lepiej gdyby grac w otwarte karty - pokasowac tylka ta zla zawartosc, zostawiajac posta (jak to czesto jest praktykowane)
wszyscy Modzi odwalaja tu kawal dobrej roboty

pozdro dla Modow I Juzerow - razem wszyscy tworzymy to Forum
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.11.2003, 15:00   #195
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Chcialem zdementowac pogloski jakoby mialbym miec cos wspolnego z moim avatarem !!!!!
Cytat:
CIAPEK napisa***322;(a)
Czasem lepiej nic nie pisać niż napisać coś co jest bez sensu (nie tyczy to się oczywiście wszystkich)
Niech to bedzie POINTA (płenta) tego dyskursu (tej dyskusji).
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: