![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
1.) hm hm ... zakonczmy tematos i nie gadajmy o tym bo to nie ma najmniejszego sensu. Koniec i tyle
2.) @Sid ... zostan z nami... kasuj dalej 3.) @all tak sie wysmiewaliscie z KarolluZ`a ... to ja teraz zacytuje cytat ciapka ktory zacytowal Fisza "(...)Piszesz bzdury...na komputerku w internecie w internecie jestes taki fajny...oceniasz, puszysz się, a ciemnośc też Ciebie dopadnie, nie jesteś fajniejszy wierz mi te bzdury to wszystko gdzieś przepadnie(...)" 4.) @Karolluz 3m sie 5.) @Ciapek noof sie zgadzamy ![]() 6.) pozdro
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
zapamietac ze slepego sie po twarzy nie bije
hehehe takze mam fory teraz na forum hehei pytanie taka ciekawosc moja... wygladam na tym zdjeciu ze tydzien temu skonczylem 20 lat ?? czy raczej jak an starszego czy moze na dzieciaka jeszcze ?? hehe
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem Majluj do mnie TU no coment... pozdro Ostatnio zmieniany przez Zelea : 13.12.2003 o godz. 22:18 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
odważe się na komentarze
![]() @paja! Looźna guma! To zdjęcie prawie do góry nogami jest cool, fajną tam mine strzeliłeś Konkursu na najbrzydszego z forum z pewnoscią byś nie wygrał nie gadaj tak ![]() @Zelea. Ja też skończyłem z tydzień temu 20 lat, a nie wyglądam aż na tyle (zresztą loodziki ze zlotu mogą więcej powiedzieć w końcu mnie widzieli ).Nie wyglądasz na dzieciaka, bardziej na swój wiek ![]() Pozdro dla wszystkich "fotkowiczów" bo temat ostatnio ucichł
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Heh.. ja podobno takze nie wygladam na swoje 25 lat, ale nie mi to oceniac, tylko wam...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
w koncu o to chodzilo o jakis komentarz Ciapek wszystkiego naj w takim razie raz jeszcze bo w topiku juz zyczenia Ci skladalem ale nigdy dosc w sumie -Kowalik- dzieki takze za komentarz ![]() pozdro zapomnialem dodac iz podobno do odwaznych swiat nalezy i komentowarz wrecz nalezy
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem Majluj do mnie TU no coment... pozdro Ostatnio zmieniany przez Zelea : 14.12.2003 o godz. 03:52 |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
niestety
|
|
|
#11 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
braki sa bo topic jest przeniesiony i mozliwe ze podczas przenosin cos tu sie pokielbasilo
tu macie wszystkie foty >> http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=27307
|
|
|
#12 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Ja rowniez, to widac te problemy z przenoszeniem forum do nowej wersji i innym systemie tworzenia zalacznikow.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Nawet nie wiedzialem ze jest taki Topic... wiec z gory przepraszam za owe
spoznienie... dodaje swoja fote... na dole jest zdjatko mojej kochaniej niuni ![]() Teraz jestem troche "wiekszy" bo to zdjecie bylo robione na wakacjach a od tamtej pory chodze na silownie... i troche "spuchlem" PozdroFFka... a galeria ogolnie jest jush calkiem spora...
RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640 Ostatnio zmieniany przez ZbigNieff : 10.01.2004 o godz. 14:00 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
kurcze jesli ten na zdjeciu to ty to kto jest w twoim avatarku panie ZbigNieff
|
|
|
#15 | |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
tylko po smierci ... podazajacy ciagle... ciagle do przodu - przed siebie... A gdzie reszta typa? Czemu sie nie ujawniacie?
RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640 Ostatnio zmieniany przez ZbigNieff : 10.01.2004 o godz. 23:44 |
|
|
|
|
![]() |
|
|