![]() |
Ilość załączników: 1
no dobra to ia ja sie pokaze ;) hehe
tylko nie komentowac :P jaki to ja "ladny" jestem :zeby: jak widac nosze na nosie male denka od sloikow 8-) hehe :D pozdro :peace: |
zapamietac ze slepego sie po twarzy nie bije :P hehehe :D :D
takze mam fory teraz na forum :jezyk: hehe i pytanie taka ciekawosc moja... wygladam na tym zdjeciu ze tydzien temu skonczylem 20 lat ?? :) czy raczej jak an starszego czy moze na dzieciaka jeszcze ?? :) hehe |
odważe się na komentarze :)
@paja! Looźna guma! To zdjęcie prawie do góry nogami jest cool, fajną tam mine strzeliłeś :piwo: Konkursu na najbrzydszego z forum z pewnoscią byś nie wygrał :jezyk: ;) nie gadaj tak ;) @Zelea. Ja też skończyłem z tydzień temu 20 lat, a nie wyglądam aż na tyle (zresztą loodziki ze zlotu mogą więcej powiedzieć w końcu mnie widzieli :) ). Nie wyglądasz na dzieciaka, bardziej na swój wiek ;) Pozdro dla wszystkich "fotkowiczów" bo temat ostatnio ucichł :( |
Heh.. ja podobno takze nie wygladam na swoje 25 lat, ale nie mi to oceniac, tylko wam...
|
Cytat:
w koncu o to chodzilo o jakis komentarz Ciapek wszystkiego naj w takim razie raz jeszcze :) bo w topiku juz zyczenia Ci skladalem ale nigdy dosc w sumie ;) :piwo: -Kowalik- dzieki takze za komentarz :) pozdro zapomnialem dodac iz podobno do odwaznych swiat nalezy i komentowarz wrecz nalezy :peace: |
Hmmm... być może coś przegapiłem, ale gdzie się podziały fotki ?? :)
Zostały tylko niektóre... Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cenzura, albo jakaś afera kolejna...
|
niestety
|
Jak to w Polsce :)
|
braki sa bo topic jest przeniesiony i mozliwe ze podczas przenosin cos tu sie pokielbasilo
tu macie wszystkie foty >> http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=27307 |
Ja rowniez, to widac te problemy z przenoszeniem forum do nowej wersji i innym systemie tworzenia zalacznikow.
|
Ilość załączników: 1
Nawet nie wiedzialem ze jest taki Topic... wiec z gory przepraszam za owe
spoznienie... dodaje swoja fote... na dole jest zdjatko mojej kochaniej niuni ;) Teraz jestem troche "wiekszy" bo to zdjecie bylo robione na wakacjach a od tamtej pory chodze na silownie... i troche "spuchlem" :P PozdroFFka... a galeria ogolnie jest jush calkiem spora... ;p |
kurcze jesli ten na zdjeciu to ty to kto jest w twoim avatarku panie ZbigNieff ??? ;) ;)
|
Cytat:
A gdzie reszta typa? ;p Czemu sie nie ujawniacie? |
Chlopaki co sie dzieje... czemu wszyscy nie chcecie sie pokazac?
Ten topic nie moze pojsc na dol dopuki nie bedzie tu systkich fotexoFF... ;p |
Cytat:
|
przeciez podalem pare postow wyzej gdzie sa wszystkie foty :cisza:
|
Cytat:
przeciez kazdy z nas jaki by nie byl - ma rece - ma nogi - ma glowe - tesh jest czlowiekiem... nie wstydzmy sie siebie... ewentualnie mozemy nie lubiec siebie samego ale tego typu ocena nie nalezy do nas... Wiec ludzie... pokazywac sie ... ale to jush!! |
Cytat:
LOL ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
:D:D:D
Sid dlaczego nie kleisz posta ? |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=27307 << tutaj macie te rzekomo "zaginione" fotki |
http://assasin47.w.interia.pl/szampan.jpg
to moja piekna mordka a to na co pije to szampan oczywiscie bezalkocholowy :mruga: , dodam ze francuski ale jak sie spedza sylwka samemu a Antwerpii to sobie mozna pozwolic pozdro |
Cytat:
|
HEJO APEL LUDZIE to że znikneła większość zdjęć to zróbmy galerię UZERÓW v. 2.0 niech zrobi ją ktoś to bedzie fajnie :)
|
Cytat:
jak najbardziej popieram :)!!!! Paja - gdzie moja opinia obiecana?? :P :D |
już dodałem dawno nie wiem powinna być :)
|
Cytat:
Skoro juz tyle czsu jestem w tej "spolecznosci" mam zaszczyt poinformowac was ze ta oto piekna dziewczynka 21.V.2004 zostanie moja zona. :serdusz: :D |
Yo -Kowalik- gratulacje wielkie !! Najlepszego wam życzę :)
|
Kowalik, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :).
|
Szczere gratulacje i zyczenia szczescia i radosci :)
|
widze ze juz limuzyne macie przygotowana :) - ten pojazd w tle ;)
gratulacje!! |
Cytat:
|
juz gratulowalem...
ale oficjalnie Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze zycia. I podobnie jak Maciej czekamy na owoce :) |
Cytat:
Co do owocow, to nie za szybko - nie mamy na to czasu. Niestety ped za kariera i pieniedzorami jest wazniejszy, TEN owoc tez trzeba w cos ubrac i cos musi jesc... nieDziekuje za zyczenia i pozdrawiam.. |
No dobra no to kto stworzy galerię nr.2 ???
|
Cytat:
ps - tez Ci napisalem opinie i nie widac jej. hmmmm |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:21. |