![]() |
Robi się ciekawie - prawie jak Zlocik.
Zorga sie można wystraszyc;) Esem - jestes ode mnie starszy - zdziwiło mnie to /ja zaś jestem cięższy/. A Brzuszek większy o mojego ma pono BGN :) Ciekawe czy się ujawni;) |
Cytat:
:) |
Cytat:
Tak, tak, ja tez sobie tak wmawiam...:) |
Ilość załączników: 1
pozdrawiam
|
hehe :D
widze, ze zapoczatkowalem nie mala rewolucje :zeby: :spoko: ale musze cos przyznac, troche to dziwne :) ale nie tak sobie Was wyobrazalem :) :3msie: fajnie Was wkoncu "poznac" ;) PS. "Pokaz swoja twarz, swa prawdziwa twarz..." (czy jak to idzie) ^_^ Pozdro. |
a mojego nie bedzie :)
a powiedziane jest w Piśmie szukajcie a znajdziecie bawcie sie filtrami a bedzie Wam dane :) powiedział myshon nim rzekł :... jesteś poza progiem mojej percepcji więc moge na Ciebie nie reagować... po częci dlatego że już jest a po części że brak aktualnego i takiego co to uznane przez cenzurę zostało za dopuszczalne do publikacji :) pozdro ah z tego co mi wiadomo to alles prawa dio sekwencji słów jesteś .... są już zastrzeżone :) |
Cytat:
niektorzy wiedza o co chodzi :) |
Cytat:
8) |
Zmniejszyłem to zdjęcie ile się dało :)
Kiepski skan, no i na grafice się nie znam, ale... Oto ja (wakacje roku ubiegłego) :) http://www.tvgawex.pl/~g10878/2v1.jpg |
Zbieg12, to wyglada jak wieza Eifla (czy jak to tam sie pisze)
:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
no prosze jakie poruszenie!
W sumie dziaki dla Lewapa! Po nim już szło jak z płatka ;) To co kiedy zlot? 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:49. |