![]() |
1.) hm hm ... zakonczmy tematos i nie gadajmy o tym bo to nie ma najmniejszego sensu. Koniec i tyle
2.) @Sid ... zostan z nami... kasuj dalej 3.) @all tak sie wysmiewaliscie z KarolluZ`a ... to ja teraz zacytuje cytat ciapka ktory zacytowal Fisza "(...)Piszesz bzdury...na komputerku w internecie w internecie jestes taki fajny...oceniasz, puszysz się, a ciemnośc też Ciebie dopadnie, nie jesteś fajniejszy wierz mi te bzdury to wszystko gdzieś przepadnie(...)" 4.) @Karolluz 3m sie 5.) @Ciapek noof sie zgadzamy ;) 6.) pozdro :spoko: |
|
A to moja Niunka (Emilka) ;) z moim kolega.
http://kowalm.webpark.pl/emilka.jpg edited special for CIAPEK |
Ilość załączników: 1
a oto i ja w końcu mam dostęp do kamerki ;) brzydki jestm nie :P Czy ja wyglądam jak dzieciak ???
|
i jeszcze jedno z misiem :)kurzce też mam swoich zdjęć od pyty ale po co dawać tyle :) zróbmy konkurs na najbrzydszego na forum z pewnością wygram :)
|
no dobra to ia ja sie pokaze ;) hehe
tylko nie komentowac :P jaki to ja "ladny" jestem :zeby: jak widac nosze na nosie male denka od sloikow 8-) hehe :D pozdro :peace: |
zapamietac ze slepego sie po twarzy nie bije :P hehehe :D :D
takze mam fory teraz na forum :jezyk: hehe i pytanie taka ciekawosc moja... wygladam na tym zdjeciu ze tydzien temu skonczylem 20 lat ?? :) czy raczej jak an starszego czy moze na dzieciaka jeszcze ?? :) hehe |
odważe się na komentarze :)
@paja! Looźna guma! To zdjęcie prawie do góry nogami jest cool, fajną tam mine strzeliłeś :piwo: Konkursu na najbrzydszego z forum z pewnoscią byś nie wygrał :jezyk: ;) nie gadaj tak ;) @Zelea. Ja też skończyłem z tydzień temu 20 lat, a nie wyglądam aż na tyle (zresztą loodziki ze zlotu mogą więcej powiedzieć w końcu mnie widzieli :) ). Nie wyglądasz na dzieciaka, bardziej na swój wiek ;) Pozdro dla wszystkich "fotkowiczów" bo temat ostatnio ucichł :( |
Heh.. ja podobno takze nie wygladam na swoje 25 lat, ale nie mi to oceniac, tylko wam...
|
Cytat:
w koncu o to chodzilo o jakis komentarz Ciapek wszystkiego naj w takim razie raz jeszcze :) bo w topiku juz zyczenia Ci skladalem ale nigdy dosc w sumie ;) :piwo: -Kowalik- dzieki takze za komentarz :) pozdro zapomnialem dodac iz podobno do odwaznych swiat nalezy i komentowarz wrecz nalezy :peace: |
Hmmm... być może coś przegapiłem, ale gdzie się podziały fotki ?? :)
Zostały tylko niektóre... Pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cenzura, albo jakaś afera kolejna...
|
niestety
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |