![]() |
Cytat:
|
a propos dresów i Warszawy to wczoraj w TVP2 w "Ekspresie Reporterów" był bardzo ciekawy reportaż (nic tylko jechać na Pragę i nawinąć się na nich), stali sobie w bramie lub pakowali w piwnicy opowiadając jednocześnie jak to się bawią z frajerami, samo życie, brrrrrr
ciekawie tam macie w stolicy mam nadzieję, że nie mieszkasz na Pradze |
@andrzejj9 - ja też Cie zrozumiałem i teraz nastała jasność, a co do forum to zawsze trzeba mieć ten dystans...no zobaczymy jak bedzie na zlocie mysle ze sie bede dobrze bawił :)
Mówicie o dresach czy o żulach? Zresztą to podobne określenia, ale zaznaczam, że nie można przypisywać beznadziejnych cech człowiekowi, który nosi dres...wygląd? Na wygląd to patrzy tylko policja zawijając ludzi w szerokich spodniach czy dresach typu skate (dresy do nabycia w SkateShopach ;) a raczej spodnie sportowe-szersze/sam takie mam i nie uważam się drechem). Mówiłbym tu o sznurkach wiejskich czy własnie ludziach nie mających gdzie się podziać i krojących bezbronnych ludzi. Tak to widze. Pozdro. Sid mi sie zdaje (juz to zreszta wyjasniliscie), ze Eloise nie mial złych zamiarów mówiąc: "kozak" do andrzejja :) To taki żarcik, bo sam andrzejj mowil, że niczego sie nie boi a eloise to podłapał ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A tak w ogole to nie widze nigdzie tego zdania, na ktore eloise odpowiedziales z tym kozakiem w roli glownej. Szwankuje mi wzrok czy przegladarka? ;) |
Ilość załączników: 1
Długo nie mogłem znaleść odpowiedniego zdjęcia (nie przy komputerze, bo takich mam 99%).
Zdjęcie u babci w wakacje 2003. |
Cytat:
|
Cytat:
użyłem tego określenia (celowo nie wymienię jakiego) do Sida a nie andrzejja - kilka postów wcześniej aktualnie temat jest zakończony i wszyscy są happy :) |
Witam :)
troche poźno dorzucam zdjęcie, ale jednak |
KASUJEMY SWOJE SMIECI A MOD NIECH KLEI
|
Cytat:
cały czas się ujawniam - po lewej to moje prawdziwe zdjęcie. PS.Witaj Pedros - nie ukrywam, ze brakowało mi Ciebie |
Cytat:
ciągnie wilka do lasu |
Hej! Zapewne zastanawiacie sie jak wyglada Ormianin :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:11. |