Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Galeria U-zerów (https://forum.cdrinfo.pl/f5/galeria-u-zerow-26440/)

mr_spock 06.11.2003 21:41

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
hej Panowie - pisze posta, przegladam wstecz... kilka zniknelo... sabotaz czy czyjesc dzialanie??? dziwna sprawa, mam nadzieje ze ktos to wyjasni...
Sprawa prosta... osobie odpowiedzialnej za ciecie, cos musialo sie nie spodobac.

nimal 06.11.2003 21:51

Cytat:

mr_spock napisa***322;(a)
Sprawa prosta... osobie odpowiedzialnej za ciecie, cos musialo sie nie spodobac.
to wiem, wiem co zniknelo, wiem komu to sie moglo nie spodobac... nie che jednak nikogo oskarzac, bo przyczyn i sprawcow moglo byc wielu... dlatego prosze osoby cos wiedzace o wyjasnienie

Y@nkee_PL 06.11.2003 21:57

wyjasnienia ???

przeginacie i wszystko jasne

brzuszki 06.11.2003 22:47

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
wyjasnienia ???

przeginacie i wszystko jasne

My -uzery :) ,czy mody ^_^

KarolluZ 06.11.2003 23:46

Zniknął mój post... chodziło o to, że o ile się nie mylę to BRZUSZKI napisały, że jakbym miał jakieś doczynienia z trawą to bym wyglądał jak SID THE RAT... a ja napisałem, że nie widziałem zdjęcia SIDa i jak wrzucił on tu swoją fotkę to, że ją obejrzę...

SID... czy przypadkiem Tobie się to nie spodoało !? Jak już to załatwmy to wszystko na drodze pokojowej...

mr_spock 07.11.2003 08:00

Re: dobra to teraz ze mnie zartujcie

Cytat:

zorg napisa***322;(a)
taka jestem ladna ;)
Nie ma sie do czego przyczepic, takie sliczny jestes:*
;)

mr_spock 07.11.2003 08:08

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nie ma czego komentowac - posty polecialy - i poleca nastepne tego rodzaju - niewazne pod czyim adresem

koniec tego watku

Skoro tak, to czemu nie poleciały srednio zabawne i przyjemne (wg. mnie, ale chyba nie tylko) uwagi skierowane do KarolluZ o trasci "mr srednia 6.0 ew mr Bill G"??

KarolluZ 07.11.2003 08:27

ja tam nie wiem o co Tobie chodzi SID... czy przypadkiem nie było takiej historii, że ty komuś odpowiadałaś, a ktoś zawsze mówił, że nie będzie się kłócił z supervisorem !? Tak BTW to ja nie wiem dlaczego Ciebie to aż tak bardzo zabolało. Ale wiesz co... może i masz racje i nie będę się z supervisorem kłócił... jak mój ten post poleci to niech leci... przecież tu nie chodzi o to, żeby komuś ubliżać bo ja tego nie robie i preferuje gadke na poziomie z kimś... po co zaraz używać swoich zdolności supervisora !?

mr_spoc... jak to było o mnie, że jestem ładniutki to ja o tym wiem :) : :) :)

cana 07.11.2003 08:31

Cytat:

nie ma czego komentowac - posty polecialy - i poleca nastepne tego rodzaju - niewazne pod czyim adresem

koniec tego watku

???
1. no to usuń resztę /bill g/ bo teraz to mi wygląda nieładnie na prywatę jak już taki święty i drażliwy Sid jesteś ;)
2. usun przy okazji tez swojego podwójnego

pozdrófka

bgn 07.11.2003 08:36

Cytat:

koniec tego watku

to tylko tobie sie tak wydaje. To co zrobiles to to chamstwo i juz.
Mysle, ze niczym sie nie roznisz od nielubianych przez siebie dresiarzy, tylko forma jest nieco inna. Przez okres czasu w ktorym na ochotnika ale z wielka gorliwoscia zglosiles sie na moda niczego sie nie nauczyles z wyjatkiem wyglaszania nie zawsze madrych, "jedynie slusznych " sentencji. Nie moja to sprawa, ale bardzo zaluje, ze Misiek dal ci jakiekolwiek uprawnienia

CIAPEK 07.11.2003 10:27

dymy dymy dymy

nie wiem o co chodziło, nie wiem co poleciało, ale zdaje mi się, że Sid staje się kozłem ofiarnym za to, że jest moderatorem, a to mi się nie podoba, jeśli moge wyrazic swoja opinie na ten temat.

Komu przyszło "pianie" z Karolluz to niech się sam nad tym zastanowi i łączeniem go z jaraniem, a potem mówienie, że nie jara trawy bo na to nie wygląda...następny bez sensowny tekst. Bo jaracza ciężej poznać niż ćpuna wyniszczonego np. przez amfe czy pigulaża zrytego od środka.
Może lubi czasem sobie przysmażyć, ale to już jego sprawa, a to jak wygląda to też inna sprawa :).

Fajnie, że temat nazywał się "Galeria U-zerów" a stał się tylko w najwyżej 50% galerią, następne 50% to typowe jajca.

Czasem lepiej nic nie pisać niż napisać coś co jest bez sensu (nie tyczy to się oczywiście wszystkich)

Pozdro i wyloozujcie.8)

KarolluZ 07.11.2003 11:25

trzeba się wyloozowac

ja tam nic do nikogo nie mam i z nikogo nie chcę robić kozła ofiarnego... to że ktoś uważa, że mój avatarek powinien być adekwatny do zdjęcia to niestety się rozczarował... i ogólnie kto tak myślał to jest po prostu niemądry [nie mówiąc głupi]. Ale dość tych obelg... ja chcę, aby wszystko było po staremu... dlatego wahałem się z wysyłaniem fotki, bo wiedziałem, że ktoś się czegoś czepi. Ale okey. Ja wszystko biorę jako jajca, bo tutaj nie wyczuje tego tonu złowrogości w pisaniu... Jest okey i niech tak zostanie...

A tak BTW SID to wyłącz bulwersa i pracuj tak jak pracowałeś jako supervisor... ja tam się nie boję supervisora... tylko czasami trzeba mi coś uświadomić jak łamię nieświadomie jakiś punkcik regulaminu forumowego...

Pozdrowionka :)

P.s. ciapek, dzięki za obrone :), bo wszystko każdemu będzie wynagrodzone :) [co za rym]

CIAPEK 07.11.2003 12:17

trzeba się wyloozowac

Ilość załączników: 1
Cytat:

KarolluZ napisa***322;(a)
trzeba się wyloozowac
no spoko, wlasnie.
Nabij Karolluz głowe będzie dobrze ;) 8)

Jeszcze pare słów ad. Sida. Ciekawy jestem jakby się sprawdzili w roli moda wszyscy Ci którzy tak go nie lubią i się nad nim pastwią ;)
Bez wazeliny...ale na tym forum nie ma dla mnie lepszego moderatora...na tym zakończe bo nie będę nikogo krytykował.

Sam miałem kiedyś takiego avatara :) ...

nimal 07.11.2003 12:32

Re: trzeba się wyloozowac

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Jeszcze pare słów ad. Sida. Ciekawy jestem jakby się sprawdzili w roli moda wszyscy Ci którzy tak go nie lubią i się nad nim pastwią ;)
Bez wazeliny...ale na tym forum nie ma dla mnie lepszego moderatora...na tym zakończe bo nie będę nikogo krytykował.

CIAPEK zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci
gdyby juzerzy byli fer to mod nie bylby potrzebny, jezeli mod musi odwalac czarna obote to znaczy ze jakis juzer nie byl ok wczesniej
inna sprawa ze byloby lepiej gdyby grac w otwarte karty - pokasowac tylka ta zla zawartosc, zostawiajac posta (jak to czesto jest praktykowane)
wszyscy Modzi odwalaja tu kawal dobrej roboty

pozdro dla Modow I Juzerow - razem wszyscy tworzymy to Forum

pawelblu 07.11.2003 14:00

Chcialem zdementowac pogloski jakoby mialbym miec cos wspolnego z moim avatarem !!!!! :D :D :D
Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Czasem lepiej nic nie pisać niż napisać coś co jest bez sensu (nie tyczy to się oczywiście wszystkich)
Niech to bedzie POINTA (płenta) tego dyskursu (tej dyskusji).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:07.