![]() |
Cytat:
Eee, te już mamy. A możemy prosić te z puźniejszych lat? :P |
Ilość załączników: 1
Nie pamietam czy udizelalem sie w "jedynce" tej akcji wiec zapodaje jedyne cyfrowe zdjecia jakie mam - pochodzi sprzed okolo 2 lat, niewiele sie zmienilem.
P.S. bakupl - mam identyczne Clinic'i ;-D |
@siwy_mw / @M@X.666
Sądząc po tych zdęciach, to strach was spotkać w ciemnym zaułku :D - żart oczywiście - Wkleiłbym swoje, ale nie mam jak (a zresztą; chcecie kupować nowe monitory?) :D |
w Las Vegas przegralem okolo $200, a na glowie mam jedyna wygrana...
|
|
heh... Mnie możecie zobaczyć jak wejdziecie na mój profil. Większego zdjęcia nie dam no bo po co ;)
|
ja w sumie nie zmieniłem się za bardzo.... ja to oczywiście ten w czapeczce i w okularkach :). Może by tak konkurs na jakiegoś mistera zrobić i by można skale punktową przydzielać :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
zdjecie nr1... tak mniej wiecej ( z ryja;) ) wygladam teraz, fryzura sie zminienia w zaleznosci w ktora strone wiatr powieje :) Wszelki zgryzliwe uwagi nt. mojego afro mile widziane. Do zdjecia ubralem partyjny czerwony krawat ;)
zdjecie nr2... z 3lata temu pod namiotami, sadzac po twarzach bylismy na ostrym kacu zdjecie nr3... w namiocie, podczas ostrego picia, w koncu zrobila sie tam sauna (co widac na zalaczonym obrazku) moze znajde jeszcze cos ciekawego, to zmieszcze :) |
ja jakies pol roku temu, raczej sie specjalnie nie zmienilem
|
:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:56. |