![]() |
Cytat:
geyowaty co ... :( FRYC - co trzy lata scinam/zapuszczam ... zycie |
Cytat:
Czy ja wiem zalezy kto co lubi :) ale ta fotka to bez jaj - satanistyczne swieta :D a co do fryca, to swego czasu tez mialem dlugie, ale sciolem i nosze afro takie jak na fotce nr 1 :P |
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż ja akurat do nich nie należę ;) Ale spoko, wrzucę tu dzisiaj te fotki, które dałem ostatnio, ale że od wczoraj mam cyfrówkę, to może niedługo dam również coś nowszego :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S a dzieciaczki wykapany tata :D Cytat:
|
Cytat:
bo u ciebie podobnie to tez wyglada wiec jak masz jakies humory to zatrzymaj je dla siebie |
Cytat:
|
no hmmm... no jak prawie wszyscy wrzucaja swoje fotki no i ja wrzuce.
Ale ostrzegam ogladanie go grozi trwalym kalectwem, i uszkodzeniem monitora ;) |
Ilość załączników: 1
Ehhh, obiecałem, to wrzucę :)
Ale zaznaczam, że to jedno z pierwszych zdjęć robionych cyfrówką. Jak zrobię coś lepszego, to też umieszczę. ps: Taka jeszcze anegdotka o osobie, która od kilku godzin ma cyfrówkę i używa ją w najdziwniejszy sposób. Miałem do zeskanowania sporo zdjęć, bo około 100 i doszedłem do wniosku, że łatwiej będzie za pomocą aparatu je po prostu sfotografować. Oszczędzę kupę czasu i pracy, a efekt może nie będzie taki zły (miały być one tylko do pokazania komuś). Jak postanowiłem, tak zrobiłem i nawet nieźle mi to szło, a efekty były całkiem przyzwoite. Ale w pewnym momencie stwierdziłem, że trochę się zagalopowałem, bo robię zdjęcie zdjęcia pokoju, w których własnie się znajduję ;) No cóż, wracam do swojego stwierdzenia z przeszłości - aparaty cyfrowe jednak zabijają piękno fotografii. A wracając do tematu - to zdjęcie :) |
heh az musialem podjasnic monitor coby Cie dobrze zobaczyc :)
|
Cytat:
Następne postaram się zrobić w lepszym świetle :) |
Cytat:
ale sie chyba zmieniles od ostatniej galeri |
Cytat:
Ale spoko - następne będzie jasne :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |