![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Oj było z czego chudnąć || z 78 KG teraz waze koło 67 :) :piwo:
Rowerek zrobił swoje :serdusz: EDIT Właśnie sie wazyłem z ciekawosci... ;p |
Cytat:
|
No własnie zrobiłem to drugie zdjecie gdzie widać nogi na wadze zeby nie było , ze sciemniam || ;)
|
taaa mlodszego brata z aparatem na wadze to kazdy glupi postawic potrafi ;) <joke> :-P
|
Cytat:
|| :P |
Cytat:
|
Dla lepszedgo samopoczucia ? zeby jak zobacze lustro nie widzieć zwisow tluszczu na brzuchu ? :D no i dla kolezanek ;) joke :P
EDIT Ja sie nie odchudzam tylko poginam duzo na rowerze,,, w wakacje to min 4-5 godzin codziennie na rowerze smigałem :P |
jak to po co sie odchudza, wszystko przez te baby ;)
|
Cytat:
A serio - po prostu nie skojarzyłem, że przy wadze ok. 75kg może to być tłuszcz. Ja ćwiczę trzy razy w tygodniu na siłowni, do tego sporo innych ćwiczeń fizycznych i po prostu brakuje mi trochę masy, żeby ją zamienić na mięśnie. Nie traktowałem tego nigdy jako dodatkowy zbędny balast ;) |
Ja mam 181 cm wzrosyu i wazylem 78 ;p niegdzie nie cwiczyłem , jak tylko kupiłem sobie rower .. na waacje :D to jezdziłem ile i gdzie sie dało :D
P.S Fajne uczucie kto mnie zobaczy to odrazu ale Ty schudłeś :D :P |
Cytat:
|
ja mam propozycje:) w galerii rozmawiacie o odchudzaniu i tyciu:) wiec dodajcie jeszcze zdjecia, aby bylo widac roznice:). a jak znajdziecie sposob aby przytyc to prosze o podpowiedz bo nie moge znalezc diety;) na przybrani kilku kilogramow.
pozdrawiam:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:59. |