Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 08.03.2005, 12:07   #1
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez thomascamel
to moze ja sie tez przylacze
No to teraz całkowicie pozbyłem się wątpliwości co do faktu czy pracujesz w Teleexpressie
Stary 06.03.2005, 21:43   #2
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Haha, a to jestem ja, tylko nie pamietam z przed ilu lat. Piekny kiedys bylem nie

Stary 06.03.2005, 21:50   #3
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A to malutki
Dołączone obrazki
File Type: jpg mały.jpg (17.9 KB, 277 oglądane)
Loczek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.03.2005, 21:53   #4
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hehe, bylo sie kiedys pieknym i mlodym...
Stary 07.03.2005, 07:04   #5
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez .::piotrek::.
Hehe, bylo sie kiedys pieknym i mlodym...
Teraz zostało tylko "i"

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.03.2005, 08:37   #6
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
czekam na moje zdjęcia z Egiptu to trochę odświeże mój wizerunek, a zdjęcia są za***iste

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.03.2005, 12:59   #7
Piotr4s
Wymiatacz

Data rejestracji: 06.06.2004
Piotr4s zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To może ja się przyłącze...
Dołączone obrazki
File Type: jpg 050308_094956.jpg (23.1 KB, 286 oglądane)
Piotr4s jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2005, 18:19   #8
-Kowalik-
Guru

Data rejestracji: 31.08.2003
-Kowalik- niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ładnie ładnie, Guinnessik się leje A na patryka jak było?
-Kowalik- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2005, 18:29   #9
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
Ładnie ładnie, Guinnessik się leje A na patryka jak było?
No już dzisiaj doszedłem do siebie, ale było ciężko
Ciekawa sprawa: tutejszy zwyczaj to walnąć guinessa w pubie, do samochodu i jazda do następnego pubu. A policja nic...
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2005, 18:37   #10
-Kowalik-
Guru

Data rejestracji: 31.08.2003
-Kowalik- niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Hmmm... jechac po piwku? Nie ładnie!
Ja po Patryku jeszcze nie doszedłem do siebie, zaraz idę na kolejne piwko
-Kowalik- jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.03.2005, 19:08   #11
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Thumbs up

Cytat:
Napisany przez -Kowalik-
Hmmm... jechac po piwku? Nie ładnie!
Ja po Patryku jeszcze nie doszedłem do siebie, zaraz idę na kolejne piwko
I tak 3maj!!!
Ja też już kontynuuję długi weekend
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.03.2005, 08:32   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
no to dzisiaj się wyjaśniło kto od 800 lat szkoli rycerzy...

niech noc będzie z tobą mistrzu.... są tacy którzy Cię udawać pragną....

ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.03.2005, 08:42   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a oprócz Egiptu gdzie jest naprawdę co zwiedzać to ja polecam Tunezję. Hotele. żarcie wszystko pełen wypas.
Stary 20.03.2005, 08:47   #14
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
a oprócz Egiptu dzie jest naprawdę co zwiedzać to ja polecam Tunezję. Hotele. żarcie wszystko pełen wypas.
ale nie o tej porze roku
Tam jest jakieś 10 stopni mniej i Morze Śródziemne jest chłodniejsze od Czerwonego(Hurghada). Starczy spojrzeć na onet pogode i porównać Tunis z Hurghadą 8 )
Sezon pełno letni to oczywiście co innego, nawet znośniej może być w Tunezji bo w Egipcie są upały ponad 40 stopni, teraz jest tam idealna pogoda.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.03.2005, 08:53   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

jasne, że tak ale mówiłem ogólnie.
a zresztą co ja tam wiem - tylko od znajomych bo w Egipcie nie byłem.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: