![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
A tak na poważnie.
To można by coś zorganizować ale po co? I tak nikt nie przyjedzie bo albo będzie miał prace, albo nie będzie miał pieniędzy a innym mama zabroni. Akurat ja, mapsajm i brzuszki nie mamy problemów ze spotykaniem się ale zdaje się, że jesteśmy jedynymi mobilnymi osobami, które kiedyś były na tym forum a teraz czasami zaglądają. Mówię za mnie i mapsajma: 1. Mamy co robić. 2. Przpychanki, które miały tu miejsce poprostu zniechęciły nas do forum.(doskonale rozumiem intencje moderatorów, ale nie rozumiem intencji userów, którzy brali w tych przepychankach udział). 3. Od czasu do czasu zaglądam jak się nudzę, ale to nie jest to co kiedyś. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ja osobiscie cierpie na brak czasu, wpadne tutaj czasem, bo lubie was ludzie a tak swoja droga dzis jest piatek i weekend... bede przy piwku i na chwile zagladne dzis na chat, okolo 23:00 pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
yyy ...
klimatu niema to fakt... yyy ... czasu tez niema - nauka... yyy ... zaglądam prawie codziennie, ale pisze mało, bo mam mało do powiedzenia, bo na kompach prawie wogóle sie nie znam, zazwyczaj to ja potrzebuje pomocy ... yyy ... tyle moich wypocin ...
![]() |
|
|