![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wszystko to co ma konnekt ma tez tlen...
![]() konnekt nadal nie spelnia moich oczekiwan [sprawdzilem wlasnie full install] - czekamy dalej
![]() |
![]() |
#48 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Czytam, czytam sobie ten temat. Postanowilem zainstalowac konnekta na probe.
Zainstalowalem, pobawilem sie opcjami i juz teraz wiem, ze zostanie on u mnie na stale ![]() Mam tylko pytanie co oznacza jak ktos ma ikonke (sloneczko) ze znakiem zapytania?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
http://www.konnekt.info/open.php?inc...znaczaj%B1_ik1
![]() polecam FAQ na stronie konnekta - http://www.konnekt.info/open.php?inc=faq ![]()
![]() |
#50 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
No i stało się ... dziś o 1648 ZULU zainstalowałem Konnekta i ... jestem pod wrażniem (nie spodziewałem się tego; a po raz pierwszy widzę go na oczy
![]() No i teraz prośba: niech ktoś tu wypisze wtyczki godne uwagi wraz z krótkim wyjasnieniem oraz krótki instruktarz jak ustawić Konnekta aby działał podobnie jak GG (np. opisy pod Nickami itp.). qrde, w tych opcjach to się można pogubić ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
heheh hohoho Konnekt mania się zanosi.
Epol - ustawienia/wiadomości (nie rozwijaj menu) /[okno wiadomości]- zaznacz "zapamiętuj zawartość okna po jego zamknięciu" i tyle. ja mam najnowszą wersje może w Twojej tego nie ma. Mac - poczytaj sobie FAQ na stronie konnekta, wpisz w aktualizacje te adresy które wypisał Y@ankee w tym temacie ad. aktualizacji. Zaktualizuj i zobacz co chcesz zassać to wystarcza. Mac musisz sam pogrzebać/powalczyć z ustawieniami. Tak jak pisał Smart - stabilność, szybkość, użyteczność i zero reklam to zaleta Konnekta. Nie powiedziałem jak pisałem GG "żegnaj", ale jak narazie Konnekt mi odpowiada. Jak narazie ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 19.09.2004 o godz. 17:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@MacGyver:
czas zmienic przyzwyczajenia z GG ![]() Co do pluginow to uzywam tych: K.Notfiy - wyswietla okienko informacji o zdarzeniach nad zegarkiem systemowym, cos jak w GieGie tyle, ze wiecej opcji co do wygladu itp. mejliK - informacje o nowych mailach - gdy te pojawia sie na koncie, ktore wczesniej zdefiniowales w opcjach wtyczki ![]() ![]() ![]() kDodatki - zbedna opcja, ale dla mnie przydatna - szybkie kopiowanie IP danego kontaktu, sprawdzanie polaczenia z siecia, pingowanie i 'whois' uzytkownikow z listy kontaktow ![]() K.Style - zmienianie wygladu, ikonek itp. konnekta - duza 'konfigurowalnosc' Olew.K - wiele opcji dotyczacych cichego ignorowania uzytkownikow... trza zobaczyc - nie wiem jak opisac ![]() SMS - chyba wiadomo... kTransfer - umozliwianie wysylania plikow do/od sieci gadu-gadu - [tlena moze tez?] dwuTleneK - wtyczka umozliwiajaca polaczenie sie z siecia Tlen.pl GaduGadu - ---------------------------- ![]() kIEview - zastepuje standardowe pole rozmowy kontrolka IE - czyli emotikony, zmiana koloru/czcionki pisma itp. k.Lawa - mozliwosc ustawienia skrotow klawiszowych do poszczegolnych opcji konnekta, np. zamkniecie konnekta, dodanie nowego kontaktu itp. Wiecej na konnekt.info, ja obecnie korzystam tylko z tych w/w ^. Musze jeszcze sobie dodac wtyczke do konferencji, bo cos o niej zapomnialem ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Smartek, a gdzie GGImage
![]()
![]() |
#54 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak mnie zainteresowala ta "batalia" ma temat konekt'a ze sciagnolem--->zainstalowalem----->i jestem pod wrazeniem. Wczesniej uzywalem gg, potem Akuku, a teraz testuje Konekt.
Z tych trzech jest naszybszy choc troche dziwnie konfigurowalny. Ale moze przy nim zostane na dluzej... Mam takie pytanko jak sie pozbyc takiego efekto ze jak przeniose okno konekta na prawa krawedz lub lewa (ekranu) to sie staj dluzszy?? ----EDIT---- Ok juz znalazlem. Qurcze zamotane ma opcje ![]()
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 19.09.2004 o godz. 19:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Mam pytanko:
Co znaczy znak zapytania "wtopiony" w ikonkę statusu w liscie kontaktów ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
UWAGA:Ta ikonka nie oznacza że kontakt jest niewidoczny!!" Cytat z Faq'a www.konnekt.info
![]() |
![]() |
#57 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Dzieki Yankee za odpowiedz ![]() Opcje juz sobie poustawialem tak jak chcialem i teraz praca z konnektem to czysta przyjemnosc ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Pozwole sobie
![]() http://www.powerlite.hostings.pl/for...?showtopic=606 Pierwszą rzecza jaką powinieneś zmienić to komunikator ![]() Musisz luknąć TU Teraz porównanie przed@po ![]() ![]() ![]() Na początek musisz ściągnąć program Konnekt ze strony www.konnekt.info oraz uaktualnić go do najnowszej wersji. A jak to zrobić ? Proste ![]() ![]() I zaznaczysz Wizadrek ![]() ![]() To tylko kawałek arta ![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
To ja sie podepne pod temacik, ale chyba przerzucie sie na Mirande IM, ale niestety coś mi niepoprawnie działa i nie weim dlaczego. Wprowadziłem spój numer GyGy, i chasło... terazjezeli zmieniam swój stan na dostępny to wywala mi komunikat ze niemożnanawiązać bezpiecznego połaczenia... - co toma znaczyć??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
To znaczy, że masz skorzystać z Konnekta
![]() |
![]() |