![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
gdyby tylko wszyscy przesiedli sie na icq
![]() to jest komunikator numer 1 na swiecie - a teraz ta wersja icq lite jest ok i instaluje ja wszystkim ktorzy chca miec icq a nie wiedza za bardzo co i jak sie ustawia sam mam icq full i to bez banerow - heh i nie uzywalem zadnego dodatku - mozna to zrobic samemu
![]() |
![]() |
#18 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
probowalem go uzyc bo jest niby takim kombajnem ale mnie przerazil jest albo nie umiem go ustwic jak trzeba albo nie da rady wylaczyc wyskakujacych informacji ze sie nie mogl polaczyc czy cos
poza tym icq rulez
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.01.2003
![]() |
Mam problem z gg i pomyślałem że nie będę tworzyć nowego tematy a dopiszę się tutaj.
Otóż ostatnio instalowałem gg u wujka no i ściągnąłem najnowszą wersję (nie ze strony gg bo tam jest chyba starszy build, nie pamietam jaki jest teraz najnowszy w każdym razie ściągnąłem wersję z najnowszym buildem) i zainstalowałem. Rejestracja przebiegła poprawnie i został przydzielony numer ale kiedy pojawiło się okienko gg to było ono całe .... hmmm. "pełne" ? Tzn. tak jak mamy kolor obramowania okna z kontaktami domyślnie chyba pomarańczowy to w miejscu gdzie powinny być kontakty był właśnie ten kolor pomarańczowy i okienko gg wyglądało jak jeden duży pomarańczowy klocek bez listy kontaktów w środku ![]() Czy to może być wina tego, że na tym kompie nie ma zainstalowanego jeszcze SP1 do XP ??
![]() |
#21 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Ech, Ci archeolodzy
![]() Najnowszy build to 142 (chyba) ... najnowsze są na stronie oficialnej GG, a Ty mówisz, że masz nowszego builda z innej strony ... dziwne ![]() Co do tych kolorów to możesz zmienić je w ustawieniach ... moze miałes kiedyś instalowane GG i został jakis plik konfiguracyjny starej wersji ![]() A kontaktów to narazie nie bedziesz miał boo musisz sobie je samemu dodać...
![]() |
![]() |
#22 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
ja m 7 cyfrowy i wszystko gra cały czas (no czasami nie ma katalogu) ale nei mruga ikonka jak się przełaczam
![]() |
#24 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
ja uzywam MIRANDIM i zero problemow bardzo dobry programik <bez reklam> laczy posiadaczy prawie wszystkich komunikatorow w jednym oknie co jest bardzo wygodne
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|