![]() |
Cytat:
Stary, nie tlumacz mi jak dziala PGG :P ja o tym doskonalee wiem. czy ja nie wyraznie pisze??? ciezko zrozumiec??? NIE URZYWAM ZADNYCH DODATKOW A POMIMO "UKRYCIA" USERZY KTORZY URZYWAJA INWIGILATORA I TAK MNIE NIE WIDZA !!! :P jak ukryty to ukryty. |
Cytat:
|
Do Tomka777
Niewiem czy dobrze trafiłem ale chcę podziekowac za pokazanie mi tak fajnej sprawy jaka jest Forum CDRinfo
Jaco z "Gigabitu" |
Hm.. ja polecam konnekta, tam bez zadnego durnego PowerGG mozna ustawic ukrycie statusu dla jednej osoby :P
pozdro ;) |
Powergg nie jest wcale durne (( :P :D ;)
|
ja odpowiem ze czysre GG jest najlepsze
|
powiem inaczej. cale GG jest durne.
|
A swistak siedzi, bo sreberka byly kradzione ;)
|
Nlepszy jest WPKontakt zintegrowany z GG!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
od dluzszego czsu na server nie narzekam .... i mnie tam nikt nie przekona uzywalem konatktu i tlenu i powiem ze to dopiero padaka
|
Cytat:
Co do dyskutowania o wadach, to wiem, wiem jak obszernie moznaby dyskutowac o "niedopracowaniach" kazdego softu, nie tylko GG. Pozdrawiam! |
Cytat:
hehe... nie, no wyluzuj. tyle, ze konnekt przeciez korzysta z serwera gg. zlapales sie sam... konnekt jest na pewno o niebo lepszym komunikatorem niz oryginalny klient gg (przynajmniej ma szyfrowanie). a co do wad gg. pewnie, ze kazdy soft ma wady, ale tu nie tyle chodzi o soft co sam protokol. |
pobijcie sie o gadu gadu... ludzie spokoj...
a co do tematu - uzywalem tlena gg icq i paru mniejszych - musze przyznac ze gdyby tlen mial wieej mordek to bym jechal na tlenie - ale nie ma - wiec zostalo gg.. nie prowadze konwersacji ktore ktos chcialby podsluchac i nie mam LANa wiec brak szyfrowania mi troche nie przeszkadza :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:12. |