![]() |
Jabber, tlen, chyba icq :)
|
Cytat:
A co do konnekta czy on obsluguje inna siec niz GG ? |
Cytat:
|
no ale w tlenie to juz nic nie trzeba zmieniac - na domyslnych dziala pieknie
miranda to co innego - pierwszy raz to pare godzin zabawy :D |
Z przyzwyczajenia, lub z sentymentu :D
A być może z prostoty. GG instalujesz (albo mówisz znajomej blondynce że ma sobie zainstalować :P ) i działa. Taki Konnekt też działa, ale liczba opcji i ustawień jakie trzeba dokonać, wywołuje szczękoopad ;) |
no GG, no problem
Miranda IM, Tlen, Konektor... malo porzadnych nie wieszajacych sie i ZGODNYCH w 100% alternetyw? czemy jeszcze ktos wogule korzysta z tego Gowninego-Gowna? |
GG jest dziwne, nowe wersje tak mocno korzystają z funkcji IE, że bez SP2 najnowsze nie bardzo działa, łatki tez trzeba wszystkie mieć zainstalowane, bo się np nie loguje i nie mówi czemu - paranoja. Ja sukcesywnie przesiadam się na Konnekta, gdzie nie ma takiego bajzlu, poza padami serwerów GG rzecz jasna, a opcje typu ukrywacz sa jak najbardziej :D
|
Z GG to ostatnio jest jak w tym dowcipie o blondynce:
Prosi facet blondynkę, aby mu powiedziała czy działa mu kierunkowskaz, a ona na to: "Działa, nie działa, działa, nie działa..." Jak się wścieknę to się całkiem na Tlena przerzucę (z którego obecnie korzystam obok GG) i włączę sobie GG spod Tlena... brakowałoby mi tylko "ukrywacza" i "auto-statusu" z PowerGG :( A co do samego GG to mam od jakiegoś czasu takiego wała, że jak chcę sobie wybrać emotkę do wstawienia z menu to okienko wyboru emotki jest całe białe - nic nie widać i nic nie da się wybrać... :| |
Cytat:
A już chciałem formata robić... ale widze że to nie tylko mi nie chce się połączyć... |
no nie, znowu gg padlo - LUUUUDZIE ILE MOZNA :( nie mowcie mi ze to przez przeciazenie o 7.48 :D
|
Wywal GG i zainstaluj Tlena on zawsze dziala i nie robi cyrkow, a GG i tak obsluguje. Jak w koncu beda jakis czas Twoi znajomi dostepni to mozesz im napisac zeby przeszli na Tlena.Po co meczyc sie z badziewiem.I jeszcze jedna zaleta Tlena tam masz nicka, ktorego sam ustalasz , a nie numer , ktory ktos Ci daje.Co latwiej zapamietac ?
|
Re
Cytat:
nie będzie działał. Za*** wszystkie pliki GG ale wszystkie i wyczyść rejestr z ewentualnych pozostałości. Spróbuj zainstalować ponownie. :nie: Czasem można ocipieć przez te kompy.To pewna rzecz.Pozdro :cool: |
No i nie można zarejestrowac nowego użytkownika, próbuje już od kilu dni i wywala mi cały czas komunikat że nie można się połączyc z serwerem :(
POzdro |
Był moment, że wiadomości dochodziły do odbiorcy po 3 minutach... coś się nam GG psuje bardzo ostatnio :(
|
chyba juz sie ustabilizowalo, zaczyna mnie to wkur**** czlowiek chce sobie ze znajomymi pogadac a tu lipa.
Ale chyba znam powod !! Pewnie nie placa providerowi za lacze to ten sobie co jakis czas robi jaja, bo innego wyjscia nie widze ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:34. |