![]() |
Sprubuj aktualizowac windowsa az do skutku to powinno pomuc bo mialem ten sam problem jak ci sie niechce to zainstaluj starsza wersie gg to mozwe byc wszystko :)
|
apropos GG - mozecie teraz zakladac nowe konta na GG?
u mnei i na innym kompie wywala komunikat, ze niemozliwa jest komunikacja z serverem... |
Kurcze to już duży problem wygląda tak jakby mi dużo dll'ów znikneło i nic sie prawie nie włącza pomocy !
|
Cytat:
A co do tlenu: średnio oceniam :P bo wolę [tadam!] Mirande - www.miranda-im.org - obsługuje większość protokołów i wogóle faaajna ;) |
Zainstalowałem i to samo a nie włacza sie e-donkey
|
wrzuc do c:\windows\system32
moze zainstaluj http://download.microsoft.com/downlo...us/vbrun60.exe |
Hej a są jakieś bibloteki plików systemowych by zaaktualizować bo to chyba siostra zainstalowała coś i pozmieniała (encyklopedia PWM 1999r) bo prawie wszystkie programy w ten sam sposób nie działaają :(
|
Sorry że wracam do tematu ale proble,m znów ten sam i nie wiem co robić ten plik oleaut32 to gdzie wrzucic do c:\windows?
|
Cytat:
Pozdro;) |
Re: a tak przy okazji
Cytat:
|
tylko w polsce prawie nikt go nie uzywa
|
a tak przy okazji
to w windzie ,jest taki maly swietny programik ,ktory zawsze dziala !nazywa sie m e s s e n g e r.:jupi:
|
Re: GG problem!!!
Cytat:
|
jak to powiedzial ktos: mbox idei mial ssl - zlamalismy to w 2 dni...
to tez zlamia - nie wierze ze tlen tego nie bedzie obslugiwal a jesli sie nie uda... to coz... moi kumple przesiada sie na tlen :) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:40. |