![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Gierki na LAN
Ostatnio zafascynowany jestem gierka Medal of Honor. Gierka w sieci jest idealna. Szukam czego podobnego. Moze cos poradzicie i podpowiecie.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Registered
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
No to chyba nie ma nic popularniejszego niz Quake III, ale jeszcze w sieci niezle sie gra w Unreal Turnament...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
Jak dla mnie to najlepsza gra FPP do sieci jest Counter Strike.. nic go nie pobije. Gra taktyczna..jesli sie gra z samymi ludzmi to naprawde potrafi zmrozic krew i spowodowac podwyzszenie adrenaliny przed wykonaniem jakiegos kroku. Polecam CS'a!
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
America's Army: Operations ...gra super polecam .
więcej: http://www.americasarmy.pl/index.php?lang=&kat=3 ściągniesz: http://www.americasarmy.com/ ..................... ![]()
![]() |
#5 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Starcraft Broodwar zarąbista gierka
![]()
![]() |
#6 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
![]() |
#7 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
ps. Yankee rodzice powiedzieli ze jak uzbieram 800zeta to bedzie sdi. <lol> big joke
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
q3 na osp/cpma - szybkosc ktorej jeszcze nic nie przebilo
CS - faktycznie potrafi zmrozic krew - kiedy cala przeciwna druzyna czai sie ze snajperkami to juz wole Urban Terror - action/realistic mod do q3 - gdzie zaczaic sie trudno i gra jest dynamiczna - lub ultrarealistyczny True Combat - ktorego jestem wielkim fanem do gier na lana wazne zastzezenie - ciezko sie gra po lanie w 3 osoby w CS'a - mapy za duze i tryby rozgrywki raczej preferujace wieksza mlocke nie ma to jak maly 1v1 w q3 ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Ja nie gustuje w Quake-ach bo dziwinie sie gra ogromnymi ludzikami, 2 razy wiekszymi od nich broniami strzelajacymi nie wiadomo czym ![]() No ale to kwestia gustu, jedni wola to, drudzy to i lepiej wiecej nie pisac takich postow bo rozpeta sie wojna..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Może to nie gra FPP, ale maniakom rozwałki polecam GTA 2. Gra stara, ale jara. Ostatnio tylko ciągle gram w to z qmplem w lanie, czasem popykam z kimś przez net :cool:
A jak ktoś ma w miare dobre kompy w sieci, to może się pokusić o GTA 3 albo Vice City. ![]()
![]() |
|
|