![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Gigabyte vs Shapire ?
Witam !
Niestety przyczyny nie zależne odemnie zmusiły mnie do zakupu karty graficznej. no i wybór padł na RADEON 9200 128Mb [128bit] TV . Zastanawiam sie którego z tych dwóch producentów wybrać ? Gigabyte czy Shapire ? cena obydwu kart jest identyczna =295zł www.arest.pl również na tej stronie www.arest.pl mozna poczytac parametry obydwu kart, na stronie głównej są zaraz z brzegu ![]() mam nadzieje ze tematu podobnego nie bylo ostatnio, bo niestety niemam ostatnio czasu czytac szczegółowo forum, wiec jak cos to z góry przepraszam ![]() pzdr sayan_ssj
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Mialem Gigabyte i był super. Miałem wersje BOX. Pełno gadgetow. Kartka miała wiatraczek i radiator. Mozna bylo sterowac obrotami wiatraczka. Karta miala takze czujnik temp.
Teraz auktualnie mam HIS'a. Tez jest ok, tylko ze nie ma tylu bajerow. Karta ma tylko sam radiotor. Spahire z tego co wiem jest to pożadna firma, ale tez jest wyposażona podobnie jak HIS (chyba). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
ja również byłbym za Gigabyte'em, osobiście nie używałem, ale w moim "gronie" opinię ma dosyć dobrą
Ostatnio zmieniany przez michal_zb : 16.02.2004 o godz. 18:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Ja bym bral Gigabyte, ale tylko dltego ze kiedys sie przejechalem na Sapphire bo wypuscili serie 9100 ktora miala problemy z odswierzaniem.
![]() |
|
|