![]() |
właśnie odebrałem zaproszenie. wielkie dzieki. zgodnie z umową czekam aż będę mógł coś podesłać
|
kiedy tylko będę miał możliwość, to udostępnię.
|
Oni czekają :D
Kod:
1. sherrif - user-vip|at|gazeta.pl |
ktos jeszcze czeka na zaproszenia czy juz wszystcy sie zalapali :D
|
Cytat:
Ja już dostałem, a wcześniej tez mówiłem jakie tu luzy :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
a na serio - ja z regulaminu pamietam zakaz reklamowania stronek [? :P chyba..] i co najwazniejsze BRAK PIRACTWA - chyba najwazniejszy pkt. regulaminu..., ktory nawet nie wiem gdzie sie znajduje... pozdro ;) |
Cytat:
pozdrowienia |
Takie zasady to znam, az taka lama nie jestem ;] A regulaminu nei chce mi sie czytac ;P
BTW: Nie dosc ze jestesmy w tym samym wieku ( 3 miechy starszy odemnie jestes ), to jeszcze prawie tak samo mamy na nazwisko ( ja jestem Kacprzak ) ^^ Wird... ;] |
takie OT?tzn...?Jezeli chodzi o topic o GMail to raczej nie jest OFF TOPIC a raczej duzy plus tego forum co sie zadko zdarza na innych ze bardzo chetnie otrzymujesz pomoc (bez przesady, jak ktos zapyta na forum o nagrywaniu jak nagrac plyte z obrazu -to nie bedzie moze wysmiany ale otrzyma odpowiedz WYSZUKIWARKA - ale to jest standard. Sa granice ktore trzeba trzymac.Proponuje Regulamin przeczytac
|
A dziekowac, dziekowac, wszyscy zdrowi ^^
BTW: Mozna tu takie OT walic ? BTW2: Nie chce mi sie wyswietlic podpis ;/ Wie ktos o co biega ? [ Juz sie wyswietla :] ] |
Cytat:
pozdro ;) |
Pisz mniejszymi literami!
|
Michał "sleesh" Kacprzak
sleesh@dolsat.pl Prosilbym o zaproszenie ( ^^ ) do gMaila. Z checia bym je przyjal ;] |
Dzieki "cyki" za zaproszenie :-) Otrzymałem
Pozdro... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:55. |