![]() |
Aktualna lista oczekujących:
Cytat:
|
Cytat:
Jak komuś się nie przyda zaproszenie to może dać linka z zaproszenia na forum, ktoś inny skorzysta. |
Dobra panowie, ale co z tym linkowaniem , juz ktos na to wpadl? No i nasunelo mi sie jeszcze jedno pytanie? Jak poprzenosic pliki z gdrive ze skrzynki odbiorczej, bo przeciez predzej czy pozniej zrobi sie bajzel :/
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Co do Gdrive'a. To jest coś jak eDysk, ale pracuje na trochę innych zasadach. Zasysasz program, który umożliwia uruchomienie gdrive (linki zostałe podane na forum). Gdy go zainstalujesz pojawia się w oknie mojego komputera ikona "Gmail Drive" (patrz foto). Sposobem drag&drop wrzucasz tam swoje pliki (wszystko odbywa się przez eksploratora). Gdy pliki załadują się na gdrive są widoczne w skrzynce gmail jako maile (kilka postów wyżej pokazałem na screen'ie jak to wygłada). Jeśli chcesz, aby te pliki zostały na gdrive nie możesz tych maili skasować... Oczywiście możesz je pobrać ponownie korzystając (z pobranej aplikacji) również z metody drag&drop. Myślę, że dość jasno się wyraziłem. Jeśli by były jakieś niewiadome: pytać! :) |
podaje maila raz jeszcze
sir małpa o dwa peel |
Aktualna LISTA
Cytat:
|
Chcesz zaproszenie to ci je dam? :D
|
Właśnie liste dawać ;)
|
ok...to jaka jest lista oczekujacych (obecna)?
ps.Gdrive - ale jak to dziala...jakas aplikacja czy na zasadzie http://www.edysk.pl/ |
Cytat:
Gdrive to taki wirtualny internetowy dysk. Możesz sobie przechowywać jakieś swoje pliki zamiast poczty|| |
DJ HACKER - dzieki.Dostalem zaproszenie.
Tylko teraz. Mam testowac to konto...ok.Bede je mial. Ale co ja mam dalej zrobic. Bo wy mi daliscie zaproszenie, a ja teraz?kolejnym osobom czy jak to...wiecie moze pozna godzina i nie kumam. A i co to jest Gdrive? |
niestety inne osoby widza tylko strone gmaila jak podam im taki link do pliku jak pokazales a nie to co powinni :(
pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
czyli pozostaje problem linkowania, a co do wilekosci plikow to tak jak listy? max 10 mb ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:55. |