![]() |
... czegoś tu nie rozumiem, facet zadał więcej celnych ciosów niz przeciwnik i przegrał u sędziów jednomyślnie. Czy to jest do q...wy nędzy gimnastyka artystyczna - gdzie liczą się wrażenia estetyczne - czy boks, gdzie chodzi o celne ciosy :klnie: :klnie: (( (( , ten sport jest poj...ny.
|
Cytat:
Naprawdę nie spodziewałem się, że po takiej walce Gołota może przegrać. Co prawda myślałem, że może wygrać przez nokaut, ale i tak pokazał bardzo ładną i momentami skuteczną walkę, czego nie można powiedzieć o jego przeciwniku. Trudno mi powiedzieć, dlaczego mimo to przegrał, ale niech będzie - nie mam pojęcia o boksie i nie mogę tego profesjonalnie ocenić. Jednak z punktu widzenia laika naprawdę trudno mi się z tym zgodzić... ps: W kontrakcie jest przewidziany rewanż, więc może jednak ta "porażka" nie oznacza końca kariery i za kilka miesięcy zobaczymy podobną walkę, jednak z innym zakończeniem. |
Jak zwylke przekupieni sędziowe jeśli wogóle można ich tak nazwać. Pamietacie może walkę naszego Tigera? Było podobnie... o niebo lepiej walczył a przegrał z jakimś przeciwnikiem (nie pamietam jak sie nazywa) który sie przez większość czasu tylko załaniał.... poprostu śmiech na sali.. nie mam pytań.
|
Cytat:
|
Ja tego calego Goloty nie lubie... trojmiejski bandzior i tyle
I zupelnie bez osobowosci, tampa maszynka, kawal napakowanego kloca Najbardziej rozbroila mnie jego wypowiedz podczas jakiegos wywiadu -jakiej myzyki pan slucha? -yyy, kompaktowej |
Cytat:
Przyznam, że ja sam też niespecjalnie go lubię - rzeczywiście to taka napakowana góra mięsa, niespecjalnie inteligentny i też w sumie nie rewelacyjny w tym, co robi, bo jakoś nigdy nie kojażyłem go z byciem naprawdę dobrym bokserem. Owszem, zdarzyło mu się wygrać kilka walk, ale nigdy nie było w tym tego czegoś, co charakteryzuje naprawdę wybitnych. Nie zmienia to jednak faktu, że dzisiaj moim zdaniem powinien wygrać, a przyznanie zwycięstwa jego przeciwnikowi pozostaje dla mnie niezrozumiałe... |
Cytat:
Pamietacie piosenke Kazika pt Golota? |
Powinien wygrać Gołota, a że go znowu oszukali to już jest inna historia. BTW nie mówcie, że Andrzej był złym bokserem bo fakty mówią co innego.
@mr_spock jakbyś tyle razy dostał po głowie co Gołota, to byś się wtedy nie dziwił z jego odpowiedzi @epol pewnie że pamiętamy KNŻ - Andrzej Gołota (fragment) Niepokonany w dwudziestu ośmiu walkach A pokonany w dwóch ostatnich walkach Niepokonany w dwudziestu ośmiu walkach Oszukany w dwóch ostatnich walkach - jakże aktualne teraz Niepokonany w dwudziestu ośmiu walkach A pokonany w dwóch ostatnich walkach Niepokonany w dwudziestu ośmiu walkach Uwolniony z miasta Włocławka |
Cytat:
a Saleta? |
Cytat:
Nie wiele sie roznia. Saleta za to, no to fakt ten ich przebija.W pozytywnym tego slowa znaczeniu oczywiscie. |
Michalczewski - to nie ta waga i w/g mnie to on mial troche za czesto dobieranych rywali.
A Saleta NIGDY nic nie pokazał jako bokser. Miał jakis podrzędnych przeciwników, od których za mocno nie oberwał, ale z którymi sobie i tak nie poradził. pozdrawiam |
A ja darzę Gołotę pełnym szacunkiem, może nie jest geniuszem alle nie każdy musi byc, w końcu jest bokserem a nie naukowcem, ma talent do okładania przeciwników po mordzie i robi to.
Co do Salety to ten koleś nadawałby sie bardziej do polsatowskiego "baru" niż na ring. Pozdro |
Koleżanka miała dziś opis
Gołota :( nasz wielki moralny wygrany :) hehe podniusł ręce (w geście wygranej) przed ogłoszeniem wyników |
Cytat:
|
michalczewski? nie mowcie ze lepszy od goloty, przecieciez ten gosc zdal co dopiero mature :blee: a golota, przecie on jakis tam prawnik czy cus
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42. |