![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GPRS MMS + Sagem = nagły problem
Posiadam telefon Sagem My X5-2 i mam nastepujący problem:
GPRS (wap) odbieranie i wysyłanie mms działało bez problemu do czasu kilka dni temu ściągłem pare gierek i odblokowałem ukryte funkcje telefonu poprzez edycję emromu programem TelMe Plus funkcje się pojawiły ale przestał działać gprs i tym samym mms ![]() ![]() ![]() Czyżby telefon się zepsuł przez edycje epromu ? edytowałem wedłóg wskazówek na http://SAGEMPLANET.end.pl Może ma ktoś jakiś pomysł jak sprawić żeby gprs działał ? Czyżby wizyta w jakimś servisie była ostatnią deską ratunku ![]() PS. Tylko nie pisać napisz na forum http://SAGEMPLANET.end.pl tam już pisałem to jedyna rada to było zdeaktywój i aktywój gprs
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
A sprawdzales ustawienia GPRSu? Moze po edycji epromu cos sie tam namieszalo?
![]() |
#3 |
Guru
Tak sprawdzałem zauważyłem że nie da się nic wpisać w profilach gprs a konretnie w opcji APN
![]()
![]() |
#4 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
a przez konfigurator na ze strony www ery probowales
![]() z tego co wiem to sagemy maja wysylanie mms hmm "rozne" problemy nawet jak sa dobrze zkonfigurowane ![]()
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
- w mmsach na sagema czesto niedochodzi grafika [czerwony x] - nowo zrobionym zdjecia aparatem trzeba zmieniac nazwe bo numeracja sie na "100" skonczyla - lol - logo operatora na srodku - nie da sie przesunac poza tym jak ze snu tiuningowca - plastiks - aparacik robi zdjecia 480*640 (trzeba obracac) jak to sie pisze na allegro NIEPOLECAM ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Cytat:
moj brat tez ma sagema i tez jest ok. ale fakt ja mam szczescie do telefonow ![]() kiedys mialam ericsona t10 ![]()
wsciekła baba ![]() Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 06.11.2005 o godz. 19:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guru
Cytat:
![]() Co do zdjęć robi bez problemu nic obracać nie cza a i z numeracją nazw problemu nie ma ![]() ![]() Nawet próbowałem z karta abonamentową ery i tez lipa ciągle ten sam komunikat sieć nie odpowiada a jak połaczy się przez gsm to wywala bład połączenia
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
wiem ze w idei po przez ich strone jest mozliwosc konfiguracji gprs, tylko trzeba sie zalogowac(na pewno sa sagemy
![]() edit: wiem ze ta opcja tam jest niestety nigdy nie byla mi potrzebna chyba teraz nie idea tylko orange ![]()
wsciekła baba ![]() Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 06.11.2005 o godz. 20:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
@newo
Przywrócenie ustawien fabrycznych nie było dostępne standardowo dopiero po odblokowaniu ukrytych funkcji, jednakże to przywrócenie nie daje żadnego efektu innymi słowy nic nie przywraca ![]() @Pawel_k resetowałem telefon, nawet baterie wyjmowałem i nic @malaczarna co z tego że na stornie idei (orange) jest konfigurator do sagema jak ja mam w Erze ![]() Oj chyba jednak wizyta w servisie została tylko ![]() ![]()
![]() |
|
|