![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Hhhmm, moze jakies ograniczenia w Javie są? Co do wielkosci plikow, dostepu do BT GPS albo cos? Musialby ktos sie wypwoeidzec kto zna jave
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Zacznijmy wszyscy uczy***263; si***281; javy po trochu i zrobimy super, cdrinfersk***261; map***281; polski na kom***243;ry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Czy korzysta ktoś z Nav4all ![]() Od wczoraj próbuję pobrać ten program na K800i ale nie mogę się połączyć. A może ktoś zna jakieś wersje "demo" nawigacji na ten telefon ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Air@ wejdz ze sluchawki na get.naviexpert.pl ... dalej poprowadzi cie instalator
![]() |
#20 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
odgrzeje ...
![]() wlasnie bawie sie TrekBuddy'm - darmowa aplikacja napisana w javie na mobilne sluchawki najwiekszy plus wyzej wymienionej to mozliwosc zaladowania dowolnej mapy rastrowej/bitowej zeskanowanej (oziexplorer) czy tez wyciagnietej za google maps (googleak) tak przygotowana mape np szczyrku wrzucamy na karte pamieci i gotowe ... mozemy ruszac na piesza czy tez rowerowa wycieczke ![]()
![]() |
#22 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kto w dzisiejszych czasach u***380;ywa javy, telefon na symbianie i tomtom i po problemie, lub jaki***347; PPC i tomtom lub automapa i nie ma problem***243;w .... nawigacja na PPC wymiata .... wiem bo mam
![]()
![]() |
#23 |
ano choc by ja
![]() mam ppc ale automapa to sie nadaje do pchania karuzeli w miescie jak zjedziesz z ulicy to umarl w butach jak ja odpalilem na wyspie Rhodos to moglem sobie tylko strzalke obejrzec ![]() a tu odpalasz google zaznaczasz interesujacy cie fragment i juz wiesz którędy droga - nawet ta ktora samochodem nie wiedziesz ![]() ![]() podobne rozwazanie do wgrywania wlasnych map widzialem tylko garminach ma jeszcze jedna zalete - nie potrzeba sie obwieszac dodatkowa elektronika ... wystarczy tylko sluchawka z obsluga javy ![]()
![]() |
#24 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sprawdzilem google pod wzgledem terenu i sciezek u mnie w jaworzni i londynie, ogolnie lipa
![]() sa jakies lepsze mapy?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
a sa ... http://www.compass.krakow.pl/sklep/?...t&iCategory=16
![]() ![]() ale takie mapy na komorce to kazdy moze sobie zrobic - wystarczy papierowa mapa, oziexplorer, skaner ... no i troche checi ![]()
![]() |
#26 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to zajefajnie
![]() mam dobre mapy topograficzne ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Garmin XT i po bolu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |