![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GSM, telefon, promocja... <co wybrac?>
Zamierzam sprawic sobie nowy telefon kom. na abonament... przegladam te wszystkie promocje roznych operatorow i glupieje co wybrac...
moze pomozecie? 1. Interesuje mnie najnizszy rachunek 2. ciekawy telefon 3. najbardzej optymalna promocja 4. ludzka umowa Zupelnie w tej dziedzinie jestem lekkim lamerem... ale moze ktos z was? pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
ja zawsze mało się rozeznwałem u konkurencji.
PLUS gsm, zawsze był najlepszy, a ludzką siecią jest do potęgi...ile ja już nie miałem opłaconych rachunków i zablokowane połączenie, starczyło zapłacić rachuneczki w salonie Plusa a nastepnego dnia wszystko działało. Bierz Plusa ![]()
![]() |
#3 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Ja bym polecił Idee. http://www.idea.pl/portal/map/map/pr...target=Siemens super telefonik (moim zdaniem).
Wazne jest też czy chcesz mieć telefon, czy aparat z telefonem, czy mp3 z telefonem, albo GameBoy'a z telefonem ![]()
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
hmmm no a ja polece ERE, brat własnie jest na podobnym etapie i wybiera telefon wiec też sie troszke w tym ostatnio orientuje
![]() no wiec taryfa MOJA 40 (w taryfie jest 40minut wymienialne na 120 albo 160 smsów nie pamietam ) - przez pierwsze 9 miesiecy 25zł/ miesiac a nastepnie chyba 58zł/miesiac przez 15miesiecy. Umowa dwuletnia. A telefon polecam MOTOROLA v300 120zł + vat. /ceny są podane przybliżone z mojej pamięci/ no i to by na tyle było ![]() p.s. ta promocja o której mówie trwa chyba jeszcze do 29 lutego
![]() |
#5 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
ad1. polecam ERE moja40 - optymalna moim zdaniem
ad2. jakiś SIEMENS (ale warunek w nowszych modelach to posiadanie drobnych palców bo zrobili takie klawisze ze ja wciskam dwa czasem i chcąc nie chcąc przekonam sie do NOKII) ad3. no właśnie w ERZE moja40 - teraz chyba przez rok płacisz połowę abonamentu (nie wiem do kiedy ta promocja) ad4. NIE MA TAKIEJ (w ERZRE podoba mi sie to ze po półroku bycia ich klientem połączenia wychodzące blokują po dziesięciu dniach od wystawienia TRZECIEJ NIEZAPŁACONEJ faktury ![]() pozdro, Marcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
A moze sie ktos orientuje. Jakis czas temu slyszalem, ze operatorzy poza tanimy telefonami i relatywnie drogimi polaczeniami chca wprowadzic drugi rodzaj zachety na klienta. Mam tutaj na mysli telefon po cenie rynkowej - drogi, ale w zamian maja dac znacznie tansze polaczenia i swoje uslugi.
Moze ktos wie kiedy to wejdzie w zycie?
![]() |
#7 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio tez sie tematem troche zainteresowalem, ale powiem szczerze, przejrzalem oferty wszystkich operator i doszedlem do wniosku, ze nie ma teraz po prostu zadnej atrakcyjnej oferty. Przez chwile myslalem, ze propozycja IDEI z abonamentem 19,99 netto jest calkiem niezla, ale to bylo tylko do momentu, kiedy wyjasnilem, ze to, co powiedziala mi kobieta w punkcie, a mianowicie, ze rozmowy kosztuja okolo 1 zlotych za minute, a do IDEI 70 groszy, to bzdura. Kiedy zobaczylem normalne stawki przekonalem sie, ze zgodnie z moimi przypuszczeniami, nie jest to zadna okazja.
Tak wiec ja sie chyba jeszcze wstrzymam, bo na dzien dzisiejszy nie widze zadnych atrakcyjnych ofert. Natomiast to, co napisal BD bardzo by mnie interesowalo, poniewaz mi podoba sie dosc stary juz telefon, Panasonic GD67, ktory jest stosunkowo tani (300 - 350), wiec moglbym kupic go po normalnej cenie, a potem placic tanio za rozmowy. Rowniez dolaczam sie do prosby o wiecej informacji na ten temat.
![]() |
#8 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
@Ormi:
Polecam ERĘ. Nie mialem problemow narazie... Era MOJA 40, jest chyba najlepsza oferta, co do telefonow, to napisz nam czy chcesz miec telefon z bajerami czy dobry, wytrzymaly, na czasie, zeby sie popisac(to chyba nie),bo ja mam ME45 (siemens) i prawda taka ze nim mozna rzucac o sciane i grac nim w pilke, a takze kompac sie w morzu (sprawdzone).Nie jest to telefon 1-mlodosci, ale bardzo dobry. Nie polecam SL45(niektore modele mialy wade softu ktory czesto wieszal sie), jezeli masz sianko na aparat to wez Sony Ericsson T610 - ale jest drogi ![]()
![]() |
#9 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Co do sieci to uzywam ery (taryfa jakis vip z duza iloscia minut) i jest OK ale ja duzo gadam wiec to jedyne sensowne wyjscie.
![]() |
#10 | |
Komandor
Cytat:
telefon da mnie musi byc funcjonalny... bajery nie specjalnie, wiec nie interesuja mnie dzwonki, mmsy i inne *******y... chyba chcialbym aby potrafil odtwarzac mp3... ciekawi mnie tez ewent. aparat cyfrowy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Więc jak wiekszośc polecam Erę z taryfą Nowa Moja 40 - 40 minut/160 SMSów. Sam posiadam taka taryfę i jestem z niej zadowolony
![]() Nowa Moja 25 Start chyba nnie opłaca się brać.....Nowa Moja 40 jest w sam raz dla Ciebie ![]() Co do telefonu to każdy ma własne upodobania - jedni chca jakiś wy***ny w kosmos a inni prosty telefon ![]()
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 24.02.2004 o godz. 18:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Ormianin a jak Ci sie konczy umowa w IDEA to przeciez jak podpiszesz nowa to daja Ci nowy telefon + popa
![]()
![]() |
#13 | |
Komandor
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Ormianin idziesz do pani w okienku i mowisz, ze konczy Ci sie umowa i ze interesuje Cie jej przedluzenie ale w zwiazku z tym masz pytanie o to jaki telefon moga ci zaoferowac. Z tego co pamietam to wymagaja placenia terminowego rachunkow w czasie konczacej sie umowy, jakies minimalnej kwoty ostatniego rachunku i to tyle.
Nowy telefon zalezy od abonamentu jaki wybierzesz i jego ceny ![]()
![]() |
#15 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|