![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Przesyłka dotarła w ilości 10 sztuk - po obejrzeniu 2 sie dublowały i 2 sciagłem juz z ftp od majoneza czyli ogólnie 7 nowych
))) bajer te karteczki swiateczne - mnie najbardziej podobał sie motyw rozpalania kominka przez łasia i scinanie drzewa również przez łosia - cholerka zreszta najlepszy tam jest łoś
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
o cholerka za wczesnie dałem wyslij :
ps.) wielkie dzieki i oczekuje na jeszcze jak cos bedzie )) , w nocy bede musiał jeszcze pogrzebac - jak ktos chce to moge przysłąc pare swf-ków hapy treee orza jj1club te co mam zreszta ja swf-ków samych mam juz ok 650mb (!!!) - tak sobie zbieram od najbardziej badziewnych do wszelkiej masci - pewno mnóstwo sie dubluje bo nie mam czasu przejrzec ale w koncu bede to musiał zrobic jakos pokatalogowac -hmmm kupa roboty ale trza bo zaczyna byc tego za duzo
|
|
|
#18 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
swieta ida... czasu bedzei troche...
poza tym taka plytka z swf'ami to nie powiem cakliem dobry prezent pod choinke - Poczta Polska Rulez! a - dlaczego sie dublowaly? bo te ktore poslalem majonezowi podejzanie mi szarpaly - znalazlem takei ktore juz tego nei robily, poza tym odcinek 27 byl zupelnie zwalony - dlatego tez poslalem kizio - walentynka poszla!
|
|
![]() |
|
|