![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Hasło do Adobe Acrobat
Mam dokument w formacie PDF (Adobe Acrobat). On jest zabezpieczony hasłem i nie mogę nic zrobić. Czy ktoś coś wie na temat złamania hasła w PDF ? Z góry dzięk!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
masz coś w pdf-ie, tak ?
i mówisz że to jest zabezpieczone hasłem? na otwarcie/edycje i podgląd ? na co ? otwierasz to w adobe acrobat? (nie reader?) i monituje o pswd? ciekawe, nie widziałem nigdy pdf-a zabezpieczonego hasłem...
![]() |
#3 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Te pytanie złożyłem prawdę mówiąc w imienin mojej przyjaciółki, która ma właśnie taki problem a ja nie potrafię jej pomóc. Wysłałem je teraz twoje pytania i czekam na odpowiedź.
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
sa pliki pdf zabezpieczoen haslem - sa i bardzo ciezko sie do nich dobrac ebz tego hasla - jest przeciez advanced pdf password recovery - ale on nie wszystkie rozwala
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.04.2002
![]() |
![]() Bo otwarcie powinno być możliwe. Ładnie takie hasła rozbija oprogramowanie Passware o nazwie Acrobat Key. Ale to chwilkę trwa. ![]() Mogę pomóc ale proszę o info na priva. Pozdrowienia
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
Opis problemu
Witam.
Oto dokładny opis problemu. Dokument jest w PDF-ie, oczywiście. Czytać można go w Acrobat albo w Acrobat Reader. Ale nie można (w Acrobat) zaznaczyć sobie chociażby kawałeczka tekstu, żeby go skopiować do schowka, skąd można by go przejąć np. do worda. Tak samo nie można skopiować z tego dokumentu żadnej innej rzeczy - obrazka, kropki, kreski. Nie można też tego dokumentu otworzyć w Photoshopie. (ha!) ani wydrukować przez Acrobat Distiller. Również nie można wyeksportować w innym formacie (np. rtf). Jedyne, co można (bo na to Acrobat nie ma wpływu), to zrobić sobie zrzut ekranu i z tego tif, a potem wrzucić ten TIF do OCR, żeby rozpoznać tekst. Wszystkie inne funkcje są zabezpieczone hasłem.
![]() |
#7 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
heh - trafil ci sie ebook
znany jest glosny proces rosyjskeigo programisty ktory to zabezpieczenie zlamal... poszukaj - da sie to otworzyc sa jeszcze przypadki kiedy uzywajac podajze ghostscripta da sei takiego ebooka wyslac jako opis strony postscript... ale to nie ulatwia sprawy bardzo...
![]() |
![]() |
#9 | |
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
http://www.elcomsoft.com/apdfpr.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |