![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
hej - ale mam pytanie;)) haha
hello
moja kolezanka postanowila zalozyc sobie internet ale ze ma stary komputer i win 95 to w konfiguracji trzeba podac jakies numerki - nie mowie o 0202122 ale jakies takie inne )ja tez sie za bardzo na tym nie znam a na raize nie ma kogo co by nam podpowiedzial co i jak wiec moze ktos wie jakie to powinny byc numerki?? jakies 4 w jednym rzadku i 4 w drugim 191 i cos tam cos tam...kurcze pomozcie )Pozdrowienia K |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
moze wiecej szczegolow
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
hej - ale mam pytanie;))
hmm nie wiem... po prostu ja jak instaluje windowsa to praktycznie wszystko jest i nie trzeba nic wpisywac itp, tylko te nieszczesne 0202122 a tam tak nie ma;
mam kompa od niedawna i nie znam sie na czyms takim widzizlam tylko jakies numerki i tam trzeba cos wpisac ale tak wlasciwie to w ogole od poczatku nie wiem jak jej pomoc; a ona chciala miec dostep do internetu bo do czegos jej tam do szkoly potrzebne... mowilam zeby u mnie siedziala ale ona woli w domu ( co rozumem bo ja tez tak wole) no wiec nie wiem - moze mi podpowiedzi od poczatku co sie z tym po kolei robi i juz.. tzn chodzi o konfiguracje polaczenia z tpsa Pozdrowienia K |
|
|
|
|
|
#4 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Na pewno ci chodzi o adres serwera nazw (DNS). Ja ci nie pomoge bo mam stałe łącze i tam jest inaczej
Jak ktos z forumowiczów siedzi na zwykłym modemie to prosze wejsc -Panel sterow-dialup networking-ustawienia TCP/IP i tam bedą :adresy serwera nazw 1.Podstawowy serwerDNS ...................... 2.Pomocniczy adres DNS ................... spisać i podac te numerki. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
no wlasnie mi o to chodzilo
szkoda ze nie wiesz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Powinna być opcja automatycznego uzyskania adresu DNS oraz IP. Albo jak nie ma to spróbuj pominąć ten etap.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
jak to pominac, jak to pomijam to nie dziala;
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forumator
![]() |
Dobra już wszycho wiem.
Masz w załączniku instrukcję (dokument Microsoft Word spakowany zipem) krok po kroku jak skonfigurować połączenie Dial-UpŹródło: http://fizar.pu.kielce.pl/porady/pawel/html/spis.htm ENJOY! !!!!!!!ZAŁĄCZNIK PONIŻEJ!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
W tym doc-u w pkt. 11 źle podano adres DNS - ale za to na obrazku poniżej opisu jest dobry
![]() Poza tym proponuję sprawdzić pracę z internetem przy odznaczonych: (pustych) "Używaj kompresji nagłówka IP" oraz "Włączaj kompresowanie oprogramowania" - zakładka "typy serwerów"
|
|
|
#10 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
dzieki
)jutro pojde do niej i sprawdzimy co i jak )wielkie dzieki raz jeszcze ) Pozdrowienia K
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forumator
![]() |
Dzięki Pedros za cynk
![]() Zamieszczam poprawioną instrukcję. |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Mam 2gHz ale pokazuje 1gHz | mooner | Off topic | 17 | 02.02.2007 22:02 |
| Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
| Mam problem, nagralem Sacreda obraz na kompa, daemon widzi i moge spokojnie grac, ale | mani | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 04.07.2004 21:53 |
| Mam pytanie odnosnie diody w TEAC CD-W58E | PRzeMO | Napędy optyczne CD | 5 | 08.06.2001 17:18 |
| MAM POWAZNY PROBLEM ALE NIK SIE NIE ZAINTERESOWAL !!!!!!!!!!!!! CO Z WAMI JEST !! | pieczara | Napędy optyczne CD | 6 | 01.10.2000 16:51 |