![]() |
Cytat:
a wiec to o czym piszesz nie ma znaczenia :) |
moj nick mam od nazwiska zawsze tak uzywam.Poczta i inne bajery
|
!!!witam!!!
mqy bo mam na imie michał, mowia do mnie "misiu", i kidys tak sobie wymyslilem myq -- mickey, czas mijal a mi sie cos popieprzylo zopatrzylem sie w net(w czesniej uzywalem ksywki tylko w grach bo nie mialem netu) i uzywalem ksywy mqy(wszystko z malej LITERY).... .......tak tez zostalo, strasznie sie niedawno zdziwilem ------ zainstalowalem sobie Tonego Hawka 2 a tam zamiast mqy bylo myq...... -----------czyt. mkjułaj-------------- |
Sporo osob tu pisalo wiec ja tez:
Moja ksywa wziela sie od imienia (3 pierwsze litery) i od nazwiska (2 rugie). Na poczatku bylo KARGS i jeszcze go uzywm czasami, potem zrobilem taka poprawke kosmetyczna (zamiast K dalem Q) i tak wyszlo KARQS |
Cytat:
Brzuszki ma racje !! Ej panowie - prosze powołac komisje ;) ds konkursów;) |
Eathan napisał BD, a tu rozwiązanie Ethan
Ja protestuję Ethan to każdy by wiedział;) |
Ja tez to wiedzialem, ale nie chcialem sie chwalic :P
pozdro ;) |
Cytat:
PS prosze o adres na PM (chodzi o pocztowy adres) |
Moze w tych aluzjach chodzi o "sciganego"? z tego co sie orientuje byl jeden film ktory tlumaczono tak samo: "Runing man" z Arniem - choc kazdy mowiac "scigany" mysli o filmie z H. Fordem.
Z podpowiedzi sadze iz chodzi raczej o jakas postac z "RM" ??? choc zapewne sie myle :( ale szukam dalej :) znalazlem film "instynkt" gdzie postacia jest Dr Ethan Powell brany przez Anthony'ego Hopkins'a - zgadlem ??? |
Bartek - podpowiadasz... :) az za bardzo
ja wiem - ale to poza konkursem - wiec nagroda nie dla mnie - zgadujcie dalej |
nadal nikt nie wpadl na to skad pochodzi moj nick :)
PS jest to postac z filmu jednak jego tytul nie zostal wymieniony dla ulatwienia powiem, ze ja znam dwa filmy o identycznym tytule jeden bardzo znany - wrecz klasyka, ale to nie z tego :) |
BD a czasem mnie pochodzi z opowiadzania "płonący statek" -> tłumacz dał ciała bo powinno być brander , z fantastyki rocznik jak pamietam '82 lub '83 ?
a cana to aqrat megalomański nick w sam raz dla mnie :) "formy chaosu" się kłaniają /kto czytał ten wie o kogo chodzi :)/ pozdro |
Cytat:
Hmm stawiam na Eathana Edwardsa ktorego gral chyba John Wayne w filmie "Poszukiwacze" ??? Pozdrawiam Onmagarol |
Mój nick wziął się od zainteresowań koszykówką, a to 6 od maila. NBA68-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
|
Cytat:
to ten kawalek :) tekst jest taki: Typy od baletu jacyś fioletowi Nie wiem o co chodzi cały czas przychodzą goście nowi Dobry taniec odpadasz co ty? Jakie spanie Tego nie ma w planie Filmu urwanie Jutro amnezja Tak się stanie Czysta finezja Zielona impreza RRX desant w zasadzie zrzut W tym składzie niejeden raz kaputt Remiks woda cola lód Z koncertu kierunek hotel Na**bani replay potem Korytarz ktoś roz**bał gablotę Głupotę plotę Hotel wali haszem Całe trzecie piętro nasze Zdrowie wasze Ja sie trzymam Fioletta się na stole wygina Refren: Drina goni kolejny drin Remiks browar woda gin Powtórzyć refren Kolejna butelkę w rękę wziął Orientuj się, zacznie się niezły show Ktoś ci polewa nie wylewaj za kołnierz Jak dobry żołnierz Maraton ciągniesz Chyba dzień czwarty Nocny otwarty Co nie ma hajsu pod zastaw fanty Kolejny drin za**biście czysty drin Tylko nie odpłyń W głowę uderza znowu coś Nikt nie ma dość Do baletów miłość Na tym się nie skończyło Normalne na**bki witaminodajne Wiesz Tede To przecież przede Wszystkim dobry czas na to, na to dobry czas Żeby tym na**bka nigdy nie mówić pass Wiesz jak ja to pamiętam? Niezbyt Pamiętam tylko, że byłem niezły A jaki był tej imprezy finał To każdy każdemu przypominał Oryginał Janek biegacz wali Katowice wszyscy sie skatowali To jeden z eleganckich bali był Ci z hotelu wezwali psy Co złego to nie my E to to pamiętam jak przez mgłę Co złego to nie my Powtórzyć refren (6 razy) Drina gonni drin Wy**bałeś cale Cin-Cin Jesteś taki już na**bany sk**wysyn Widzisz napisy Poprzestawiane na tych ścianach Wy**bałeś k**wa alkoholowy napój o smaku banana A ona na**bana Tańczyła na stole A my na**erdoleni, o żesz k**wa, ja pi**dole! Taki melanż, że mogłem polec Ale nie poległem I stamtąd nie zbiegłem Melanżowałem razem z chłopakami, Których nie ma tutaj dzisiaj z nami A z chłopakami, którzy tutaj dzisiaj z nami są Czyli tjtj veto Niejeden melanż odbyłem i co? Nie było to jakieś zło Czy co tam k**wa Nieważne A teraz sprawdź jaką mój człowiek Radoskór ma jazdę Nikt nie myślał wtedy co potem Złoty dwadzieścia p**da z Furgotem Na**bani wydawcy Peugeotem Przez miasto jak samolotem A mogło to być ostatnim lotem naszym Albo k**ewskim kłopotem Lecz wszystko dobrze się skończyło Fart, że wózka nie rozbiło, By mnie to obciążyło Boleśnie Lecz nikt nie myślał o tym wcześniej No bo powiedz mi k**wa po co N**ebanemu piękne miasto nocą |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:01. |