Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Historia Twojego nicka... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/historia-twojego-nicka-19102/)

Krzycho83 29.03.2003 18:33

A moze ma cos wspolnego z etanem ??? ||

BD 29.03.2003 18:19

za rozszyfrowanie mojego nicka Eathan wysylam ksiazke z autografem w prezencie ...

czas do niedzieli wieczora - do 20.00

PS
dla ulatwienia nick nie ma nic wspolnego z filmem Mission Imposible czy jak mu tam bylo :)

Intimo 29.03.2003 18:09

cze

historia mojego nicka zaczela sie jak kiedys tak calkiem przez przypadek ogladalem Fashion TV, akurat lecial pokaz bielizny damskiej i w rogu bylo napisane cos po włosku i miedzy innymi Intimo. tak sobie pomyslalem, nigdzie w necie nie widzialem takiego nicka wiec moze taki bede mial. Staram sie wszędzie go uzywac, ale czasami nie wychodzi.

Narka

Smartek 29.03.2003 17:39

Widze, ze temat popularny, naprawde ludzie maja niezwykle pomysly, najbardziej podoba mi sie historia lasera :D
pozdro ;)

andrzejj9 29.03.2003 17:27

ups, zamomnialem o temacie - a co do mojego nicka to dosc proste: moje imie, pierwsza litera nazwiska i ulubiona cyfra. Kiedys zakladajac sobie skrzynke na hotmailu musialem szybko cos wymyslic, bo zwykly andrzej, a nawet andrzejj byl juz zajety. Wymyslilem to i juz zostalo

andrzejj9 29.03.2003 17:24

Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
Ziele od nazwiska Zieliński :)
znalem kiedys Krzyska Zielinskiego, na ktorego mowilismy wlasnie Ziele :) Nawet myslalem, czy to nie Ty, ale to bylo we Wroclawiu.

onmagarol 29.03.2003 15:12

SIedzialem kiedys w w kafejce i zakladalem konto pocztowe. Za cholere nie moglem wymyslec nazwy. A ze w radio lecial "Keszitsen kepet onmagarol" Kultu to juz tak zostalo.
Wiekszosc znajomych z sieci kojarzy mnie jako Gorma - ale to ksywka z muda :)

Pozdrawiam
onmagarol

Y@nkee_PL 29.03.2003 15:10

ja jako Jankes funkcjonuje w spolecznosci odkad siegam pamiecia
tak do mnie mowia kumple - moze nie uwierzycie - ale od czasow przedszkola, a wzielo sie to od mojego nazwiska ;) (moze ktos zgadnie? || )
w podstawowce zaczalem sobie kombinowac z zapisem w jez. angielskim
a ze Jankes po ang. znalem tylko ze slyszenia to powstalo kilka tych zapisow: Janke, Jankee az wreszcie na koncu powstal Yankee - juz ten prawidlowy ;p
w zyciu codziennym dzialam jako Jankes - nawet w liceum nauczyciele tak do mnie mowili, ale w grach wpisywalem sie jako Yankee/Y@nkee
koncowa wersja nicka powstala gdy gralem w Day Of Defeat/Counter-Strike i tam niektorzy na koncu nicka mieli _GER/_DE, _ENG
a wiec pomyslalem czemu nie i zaczalem sie wpisywac jako Y@nkee_PL (niech wiedza ze Polak im skore loi :P ^_^ )
ostatnio tez powstaly mutacje: J2k lub J2k3
J2k wyszlo mi przez przypadek, chcialem w Kazzie wpisac nazwe uzytk. J@nkes, ale tak mi sie pokrecilo (zmeczenie) ze wpisalem przez przypadek J2k (2 wzielo sie od tego, ze nie wcisnalem Shifta gdy chcialem '@' zrobic) - jesli chodzi o J2k3 to 2k3=2003, a wiec rozwijajac Jankes2003 :)
ale J2k/J2k3 uzywam tylko w Kazza, eMule i czasami jak napisze jakis komentarz na WP

-=KoWaLiK=- 29.03.2003 14:27

...generalnie 3/4 nickow pochodzi od nazwisk...
...inicjalow itp...
...nie chce nam sie kombinowac czy jak...

...pozdr..

Krzycho83 29.03.2003 14:21

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
.....a myślałem że lubisz sobie przypalić ;)

Ja tez tak pomyslalem ^_^

sayan 29.03.2003 13:50

Cytat:

Ziele napisa***322;(a)
.....a myślałem że lubisz sobie przypalić ;)

Ziele 29.03.2003 13:48

artoor 29.03.2003 10:40

hmmm standardowo. nic nadzwyczajnego ;) artoor - 'oo' czytaj 'u', a ta mala litera to tak po prostu... z pokory. szerzej sie tego opisac nie da. sam sie tak ochrzcilem. czasem jest tesh artour, ale jakos lepiej mi sie korzysta z pierwszej opcji :)

pozdrawiam

artoor

-Sid-The-Rat=> 29.03.2003 07:44

a ja ze swoja mam problem - bo nikt nie pamieta skad sie wziela... Sid'a mam od 4 czy 5 klasy podstawowki... 'the Rat' - cos od nazwiska, cos z netu - 7 klasa podstawowki - czasy dooma po sieci - a te strzaleczki?

znacie counterstrike? tam jest ikonka headshotu :)

wiec nick jest juz baaaardzo stary - jest jeszcze jeden - ale ten jest dla bardzo specyficznych znajomych z 'real'a

Sniper 29.03.2003 02:36

swojej ksywy szukałem praktycznie tydzien po kupieniu 1 kompa (to było ze 14 lat temu i siora wpadła na pomysł skoro mój znak zodiaku to strzelec - moze bedzie strzelec ale wtedy w modzie było a yngielska wiec został Sniper - i tak sie podpisuje czasami daje rózne odmiany jak ktos uzywa mojego nicka generalnie mój nick na atari pokazał sie w programie i grze jakies 13 lat nazad teraz coraz zadziej cos pisze z lenistwa i braku czasu - czescxiej podpisane sa jakies stronki niz progz-y

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:32.