![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Oszustwo w Careffourze odnośnie płyt...
Witam,
Czy ktoś kupował jakieś 2-4 tygodnie temu we wspomnianym sklepie 25-cio pak Hawków??Bo ja taki właśnie kupiłem i nie wiem czy tak ma być, ale te płyty wyglądają jak no name'y, które można kupić za 50 gr... kiedyś kupowałem Hawki to był na nich taki jastrząb (ich znaczek firmowy)...czyżby Carrefour dorabiał sobie w taki sposób, że sprzedaje 25 płyt za około 27 zł, a cena rzeczywista takich płyt z hurtowni tak naprawdę wynosi około 13 zł ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nic na ten temat nie slyszalem, ale nie zastanawiaj sie, tylko biez te plyty pod pache i zazadaj zwrotu pieniedzy
![]()
![]() |
#3 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.03.2003
![]() |
Ja to samo miałem w Leclerku. Raz były noname a drugi raz jakie dziwne nalepki. Wala sobie z nami w jajo.
![]() |
#5 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
Dlatego zazwyczaj kupuje albo markowe plyty, ktorych jakosci jestem pewien, albo dokladnie sprawdzam podejzane plytki....
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupilem te noname, znakowane jako Hawki - byly od Princo!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.06.2003
![]() |
Znajomy kiedys kupil taka paczke w Tesco, i okazalo sie ze z 25 7 bylo juz nagranych jakimis badziewiami nie do odczytania, wtedy dopiero sie zdziwil no i wk....il. :o
Nie ma jak Hipermarkety... Pozdrawiam
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Mój szef kupił raz w Makro 4x25 szt. tych Hawków noname, ok 30-40% płyt było w różnym stopniu porysowanych, niektóre tak, że nie można było nic na nich poprawnie nagrać. Pozostałe nieporysowane paliły się nieźle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.07.2003
![]() |
hipermarkety to wielka kicha zarowno pod kątem płyt jak i kompow dzis byłem w geancie i płyty esperanza były w cenie 16 zł. za 10 sztuk a na giełdzie sa za 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Moim zdaniem EUCD działą
![]()
![]() |
#12 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Hawki z Geanta tylko z orzełkiem i oznaczeniem RVD80M ( od Riteka )
Slimy - 1.29 zł za sztukę. Inne to badziewie a te bez napisu omijać z daleka. Niestety w Toruniu już się skończyły. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
może tylko ty trafiłeś na taki bubel a reszta jest pewnie ok.
1) tylko ci *****e z carrefoura nie mieli co zrobić z uszkodzonymi/złymi płytami zapakowali i siuu ktoś kupił. 2) a może to w firmie hawk tak zostały zapakowanie ![]()
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.08.2003
![]() |
Jesli chodzi o Carrefoura (Katowice) to kupilem sobie 4x10 silv-silv i 10 silv-blue (bo juz nie moglem silv-silv znalezc, te 4 byly zakopane w koszu dosc gleboko :-)
Okazalo sie ze silv-blue (wswzystkie) przy koncu od dolu czasem maja zadrapania, a od gory przy koncu sa pofaldowane i jak sie tej warstwy dotyka to ma sie wrazenie ze z gumy jest zrobiona. Wiec teraz jak kupuje w sapermarkecie to na miejscu sobie odpakowywuje i sprawdzam na oko stan plytek :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
zasada, jaka sie kieruja hipermarkety: kupic jak najtaniej (to tlumaczy niektore jakosciowe shity), sprzedac z zyskiem. a promocje to zwykla lipa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|