![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 | ||
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
już kiedyś pisałem o firmie w której pracowałem, bardzo fajna firma ale kierownicy dyrekcja to ludzie ,którzy wymagają 2 etatów w cenie 3/4 etatu
obecnie połowa załogi to agencja pracy, na wymianke ,normalna zaloga niedopłacona i wiecznie zmierzła system motywacji zerowy, no chyba ze maja motywowac do znalezienia nowej pracy badz wlasnego interesu kierownictwo, dyrektor firm tego typu bogaci się w ciągu paru lat, załoga profesjonalistów ucieka gdzie indziej, wszystko po malu upada a dyrekcja w odpowiednim czasie przeskakuje do innej firmy .. dlatego uważam dużym plusem pracować w małej rodzinnej firmie w której wyznaje się zasadę że się doceni pracownika w zamian gdy 'pracownik traktuje firme jak swoja' w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście, nie przemawia do mnie obecnie bardzo modne hasło '' każda prace wykonuje najlepiej jak mogę niezależnie od pieniędzy'' ludzie żerują na ludzkim poświeceniu i staraniom o lepsze pieniądze a co za tym idzie lepszemu życiu nie dziwmy się wqrwieniu i grymasie niektórym ludziom pracujących np w marketach ,sklepach itd Cytat:
![]() coraz wiecej ludzi ma problemy z kasa ,a zyć za cos trzeba .pewnie wielu sie ze mna nie zgodzi Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 27.12.2012 o godz. 18:32 |
||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). | andrzejj9 | Off topic | 18640 | 17.12.2024 22:56 |
Pytanie dotyczące Pan & Scan | matdb | DVD-Video | 30 | 29.08.2009 01:15 |
Pan Tadeusz z gazety... oficjalna kompresja :) | Jabba the Hutt | Napędy optyczne DVD | 7 | 07.12.2003 12:21 |