![]() |
Że co? Imputujesz mi, że mam tak badziewnie zmatowiały plastik? Ja jak coś mam uszkodzone, to porządnie, tak że już się tego nie naprawi! :D
A tak na poważnie - kto wie, może starczy - trzeba będzie spróbować :) |
Jarson, plastik jest zmatowiały tylko powierzchniowo. Pasta polerska, szmatka w rękę i zaoszczędzisz sporo kasy!
|
Na gwiazdkę dostanie coś o wiele bardziej wyjątkowego... Na co zasługuje :taktak:
|
Nie chcę was martwić, ale prezentów nie będzie.
|
Dark, zamek i kawałek sklejki na gwiazdkę jej kup xD
|
Cytat:
Z rzeczy tego typu, pozostało mi jeszcze wymienić przednie lampy w aucie - te co mam są już nieco zmatowione, jeszcze nie tak żeby na przykład na przeglądzie się tego czepiali, ale jestem bardzo wyczulony na kwestię bezpiecznej jazdy. A niepotrzebnie zmatowiony plastik z całą pewnością nie wpływa korzystnie na jazdę w nocy. Cytat:
|
Wybaczy... Widzisz jak to by miało wyglądać, tam będzie u Niej cała rodzina. A Ona nie ma na klucz pokoju i dodatkowo te głupie drzwi z szybą (takie stare) :(
|
Cytat:
|
Dark jak ty tak możesz cycuszki w święta samotne zostawić, monika ci tego nie wybaczy...
Nie wstyd ci? |
No niestety :( Ale po świętach... Sylwestra zamierzamy spędzić we dwoje :serdusz:
|
To :cycki: Moniki będą samotne w święta?
|
Pozdrowię pozdrowię zarówno :cycki: jak i całą resztę, każdą część z osobna :>
Ale to dopiero po świętach. |
Dzięki Darek, pozdrów :cycki: Moniki i całą resztę. ||
Ja zauważyłem, czyste okulary mam, tak świątecznie jest! :D |
Cytat:
Ja juz jestem przygotowany do Świąt, można to w każdym poście zobaczyć - zauważył ktoś? ;) |
Ilość załączników: 2
Dzięki Dark za życzenia :taktak: Tobie również wszystkiego najlepszego życzę , chociaż do dupy z takimi Świętami bez śniegu :sciana: dziś prawie wiosennie , rok temu też +4 było :ysz: za to w 2012 to była bajka :spoko: takie Święta lubię :taktak: zamieszczam focię tego samego miejsca dziś i dwa lata temu dla porównania k***a
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:29. |