Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Idą Święta (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ida-swieta-14232/)

Jarson 24.12.2014 01:24

Że co? Imputujesz mi, że mam tak badziewnie zmatowiały plastik? Ja jak coś mam uszkodzone, to porządnie, tak że już się tego nie naprawi! :D

A tak na poważnie - kto wie, może starczy - trzeba będzie spróbować :)

superrrmario 24.12.2014 00:53

Jarson, plastik jest zmatowiały tylko powierzchniowo. Pasta polerska, szmatka w rękę i zaoszczędzisz sporo kasy!

DarkSlide97 24.12.2014 00:09

Na gwiazdkę dostanie coś o wiele bardziej wyjątkowego... Na co zasługuje :taktak:

joujoujou 23.12.2014 23:54

Nie chcę was martwić, ale prezentów nie będzie.

revolver0 23.12.2014 23:02

Dark, zamek i kawałek sklejki na gwiazdkę jej kup xD

Jarson 23.12.2014 22:55

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1306409)
Ja zauważyłem, czyste okulary mam, tak świątecznie jest! :D

Ha, ja niedawno wyczyściłem monitor - zupełnie jakbym jasność o jeden stopień podniósł :szczerb:

Z rzeczy tego typu, pozostało mi jeszcze wymienić przednie lampy w aucie - te co mam są już nieco zmatowione, jeszcze nie tak żeby na przykład na przeglądzie się tego czepiali, ale jestem bardzo wyczulony na kwestię bezpiecznej jazdy. A niepotrzebnie zmatowiony plastik z całą pewnością nie wpływa korzystnie na jazdę w nocy.

Cytat:

Napisany przez joujoujou (Post 1306443)
Dużo przezroczystości dałeś, ale da się zauważyć. :]

Tak ściśle rzecz biorąc, najpierw była desaturacja, potem redukcja kolorów, a potem kolorowanie na standardowo-forumową barwę ;) Desaturacja plus dodanie przeźroczystości rzeczywiście dałoby identyczny efekt :idea:

DarkSlide97 23.12.2014 22:10

Wybaczy... Widzisz jak to by miało wyglądać, tam będzie u Niej cała rodzina. A Ona nie ma na klucz pokoju i dodatkowo te głupie drzwi z szybą (takie stare) :(

joujoujou 23.12.2014 22:10

Cytat:

Napisany przez Jarson (Post 1306402)
[...]

Ja juz jestem przygotowany do Świąt, można to w każdym poście zobaczyć - zauważył ktoś? ;)

Dużo przezroczystości dałeś, ale da się zauważyć. :]

mgit 23.12.2014 21:53

Dark jak ty tak możesz cycuszki w święta samotne zostawić, monika ci tego nie wybaczy...
Nie wstyd ci?

DarkSlide97 23.12.2014 21:47

No niestety :( Ale po świętach... Sylwestra zamierzamy spędzić we dwoje :serdusz:

mgit 23.12.2014 21:44

To :cycki: Moniki będą samotne w święta?

DarkSlide97 23.12.2014 21:29

Pozdrowię pozdrowię zarówno :cycki: jak i całą resztę, każdą część z osobna :>
Ale to dopiero po świętach.

ed hunter 23.12.2014 21:08

Dzięki Darek, pozdrów :cycki: Moniki i całą resztę. ||

Ja zauważyłem, czyste okulary mam, tak świątecznie jest! :D

Jarson 23.12.2014 20:29

Cytat:

Napisany przez DarkSlide97 (Post 1306387)
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim pijakom, słowoczy z tego forum:
pewnemu fanowi Apple,
Edowi, co łowcą jest,
Pamparamperowi,
fanowi Linuxa,
łysiejącemu lemingowi,
temu co twierdzi iż internet sluzy do oglądania gołych panienek,
tym z dalekiej Irlandii,
grzeniowi,
zamaskowanemu czarownikowi,
pingwinowi specjaliście,
dumnemu posiadaczowi Golfa IV,
konsolowemu maniakowi co tak DRM nienawidzi,
lubiącemu się ze mną spierać gościowi z pomarańczowym stworem w avatarze, podróżnika po świecie dalekim i bliskim,
dzikowi z revolverem,
majstrowi z łodzi
Zbokowiczowi
maniakowi dysków twardych

... i wszystkim innym których być może pominąłem za co przepraszam ale nie spamiętam wszystkich.

Niech Wam zaświeci gwiazdka, po wigilii nie przybędzie cm w pasie, nowy rok przyniesie większe pensje, niższe ceny i szczęście w Waszym ułożonym i ustatkowanym życiu :D

Dobry jest :D

Ja juz jestem przygotowany do Świąt, można to w każdym poście zobaczyć - zauważył ktoś? ;)

DejaVu 23.12.2014 20:01

Ilość załączników: 2
Dzięki Dark za życzenia :taktak: Tobie również wszystkiego najlepszego życzę , chociaż do dupy z takimi Świętami bez śniegu :sciana: dziś prawie wiosennie , rok temu też +4 było :ysz: za to w 2012 to była bajka :spoko: takie Święta lubię :taktak: zamieszczam focię tego samego miejsca dziś i dwa lata temu dla porównania k***a

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:29.