![]() |
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim pijakom, słowoczy z tego forum:
pewnemu fanowi Apple, Edowi, co łowcą jest, Pamparamperowi, fanowi Linuxa, łysiejącemu lemingowi, temu co twierdzi iż internet sluzy do oglądania gołych panienek, tym z dalekiej Irlandii, grzeniowi, zamaskowanemu czarownikowi, pingwinowi specjaliście, dumnemu posiadaczowi Golfa IV, konsolowemu maniakowi co tak DRM nienawidzi, lubiącemu się ze mną spierać gościowi z pomarańczowym stworem w avatarze, podróżnika po świecie dalekim i bliskim, dzikowi z revolverem, majstrowi z łodzi Zbokowiczowi maniakowi dysków twardych ... i wszystkim innym których być może pominąłem za co przepraszam ale nie spamiętam wszystkich. Niech Wam zaświeci gwiazdka, po wigilii nie przybędzie cm w pasie, nowy rok przyniesie większe pensje, niższe ceny i szczęście w Waszym ułożonym i ustatkowanym życiu :D |
Cytat:
Cytat:
:szczerb: |
Rum w większych ilościach szkodzi.
Sum chyba nie. |
Sum ma, sum ma rum...
|
Gorzka Żołądkowa słodka... :rzygi:
|
nie pamiętam pasty do podłogi ???
|
Przeca nie tłukłem w blat, tylko suma w łeb!
Ty Zetox się nie odzywaj, Rycha wykończyłeś tą pastą do podłogi, co ją przyniesłeś ze sklepu na zlocie jak mieliśmy spadek z ośmiu promili na sześć i trzeba było coś wypić. A ile czasu się biedak jeszcze męczył... |
biedny sum :'(
|
edu, młotkiem go tam? nie szkoda blatu.. k***a
|
Młotek ergo sum?
|
Mówi bezgłośnie i leży spokojnie, ale jak wziąłem do ręki młotek, to od razu wyczuł co będzie i zaczął się rzucać. ||
|
Co mówi ten sum?
|
A gruby kot jak się ucieszył, dostał kawałek, mam jeszcze dla niego troszkę, ale nie wszystko na raz. :D
Tu jeszcze wnerwiony, że pan ma taką zdobycz i nie chce się podzielić, a on zawsze krety mi przynosi. :haha: |
jak biedny, uśmiechnięty xD
|
biedny sum :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:29. |