Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IE i kolejna dziura..!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ie-kolejna-dziura-37449/)

gallus 24.07.2004 11:15

A czy wie ktoś czy idzie zrobić w fierefox'ie coś takiego jak w MyIE??
tak jak na rysunku??

edit1:
chyba równiez postawiłem rodzinke przed faktem dokonanym, ale pytanie nadal aktualne, czy idzie otwierac wszystkie strony w jednym okienku fierefox'a???
i jak dodaćdo zakładek moje stare ulubione???

edit2:
Widze że panele w FiereFOXie tez sa ale jak zrobic abyzaraz po uruchomieniustrona była w panelu i kolejne też sie w nich otwierały??
Sprawa ulubionych nadal aktualna :)

edit3:
z panelami sobie poradziłem,
pozostaja jeszcze ulubione :)

michal_zb 24.07.2004 12:33

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Mam pytanko. Z MyIE zainstalował mi się program RoboForms czy coś takiego, odinstalowałem go bo uznałem to za niepotrzebny progs siedzący w pasku
Co to było? Coś od haseł ale co i jak nie wiem.
pozdro

To był chyba progs do wypełniania różnych formularzy na stronkach. Zapamiętuje wszystkie informacje (imię nazwisko, adres, mail itp) i potem wypełnia te formularze.

gallus 24.07.2004 12:42

Cytat:

Napisany przez michal_zb
To był chyba progs do wypełniania różnych formularzy na stronkach. Zapamiętuje wszystkie informacje (imię nazwisko, adres, mail itp) i potem wypełnia te formularze.

Dokładnie, to był programik do automatyzacji wypypełniania formulaży, ale mało przydatny, Ciapek więc dobrze zrobileś, że go usunełes. A ja już jestem dzielnym FireFOX'iarzem :)
I czy pomoże mi ktoś z tymi ulubionymi, coś mi sie wydaje, że to już było ale nie wiem gdzie :zly:

.::piotrek::. 24.07.2004 13:26

Mnie o wszystkie ulubione na poczatku zapytalo, czy chce przeniesc folder ulubione do firefoxa i jesli tak to skad i byla lista i min. IE tam sie znalazl ;)

gallus 24.07.2004 13:34

Dobra :spoko:, już sobie poradzilem z importem ulubionych :)

Mily_ 24.07.2004 18:08

Cytat:

Napisany przez /\/\cDrive
Eee tam, obchodzą mnie te wszystkie dziury tyle co zeszłoroczny śnieg.

Ja się pod tym podpisuje

gallus 24.07.2004 18:15

Dobra mój kolejny problem,z FireFox'em:
Jak zrobić aby wszystkie stronki otwierały sie wpanelach??
bo np. ktoś przysyła mi link na gg ja na niego klikam, a on otwiera sie w IE, a Fox jest ustawiony jako domyślna przeglądarka i jeszcze jedno mam sobie linkana pulpicie che go sobie odpalić, oczywście to on mi sie otwiera w nowym oknie FOX'a a nei w panelu, co pozmieniac żeby było OK??
Pozdro ;)

.::piotrek::. 24.07.2004 18:27

Qrde mi tez przy linkach gg IE wlacza :smutny:

cyki 24.07.2004 20:34

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
ktoś przysyła mi link na gg ja na niego klikam, a on otwiera sie w IE

Ten typ tak ma. Możesz korzystać z FreeGG lub Mirandy + wtyczki

Piterniel 24.07.2004 20:35

Ja mam konnekta i to samo ;]

Ormianin 24.07.2004 21:41

Cytat:

Napisany przez .::piotrek::.
No teraz to z firefoxem to jest przegladanie, a nie to co z IE ;)

Naprawde? Wobec tego otworz sobie np. wp.pl, potem np. program telewizyjny, i kliknij na informacje o jakims filmie... wyskoczy ci informacja, tyle ze nic nie bedzie, niestety Mozilla, Opera nie jest taka cudowna, kupe rzeczy nie dziala, osobiscie mnie to irytuje, bowiem aby poprawnie cos odczytac, musze miec w pogotowiu zawze IE

na codzien mam MYIE2 i to mi wystarczy

.::piotrek::. 24.07.2004 22:16

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Naprawde? Wobec tego otworz sobie np. wp.pl, potem np. program telewizyjny, i kliknij na informacje o jakims filmie... wyskoczy ci informacja, tyle ze nic nie bedzie

U mnie wszystko dziala ???

Ormianin 24.07.2004 22:22

Cytat:

Napisany przez .::piotrek::.
U mnie wszystko dziala ???

doprawdy? potrafisz odczytac tresc kazdego filmu?

Sprawdzalem ten problem na roznych komputerach, systemach, instalowalem rozne wersje firefoxa

.::piotrek::. 24.07.2004 22:35

Ja mam firefoxa najnowszego i wszystko jest ok ;)

epol 24.07.2004 23:16

No ja polceam coś z Mozilli lub Firefoxa. Tam aby w ciągu, dobyusunięto błąd raz i na zawsze.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05.