![]() |
A czy wie ktoś czy idzie zrobić w fierefox'ie coś takiego jak w MyIE??
tak jak na rysunku?? edit1: chyba równiez postawiłem rodzinke przed faktem dokonanym, ale pytanie nadal aktualne, czy idzie otwierac wszystkie strony w jednym okienku fierefox'a??? i jak dodaćdo zakładek moje stare ulubione??? edit2: Widze że panele w FiereFOXie tez sa ale jak zrobic abyzaraz po uruchomieniustrona była w panelu i kolejne też sie w nich otwierały?? Sprawa ulubionych nadal aktualna :) edit3: z panelami sobie poradziłem, pozostaja jeszcze ulubione :) |
Cytat:
|
Cytat:
I czy pomoże mi ktoś z tymi ulubionymi, coś mi sie wydaje, że to już było ale nie wiem gdzie :zly: |
Mnie o wszystkie ulubione na poczatku zapytalo, czy chce przeniesc folder ulubione do firefoxa i jesli tak to skad i byla lista i min. IE tam sie znalazl ;)
|
Dobra :spoko:, już sobie poradzilem z importem ulubionych :)
|
Cytat:
|
Dobra mój kolejny problem,z FireFox'em:
Jak zrobić aby wszystkie stronki otwierały sie wpanelach?? bo np. ktoś przysyła mi link na gg ja na niego klikam, a on otwiera sie w IE, a Fox jest ustawiony jako domyślna przeglądarka i jeszcze jedno mam sobie linkana pulpicie che go sobie odpalić, oczywście to on mi sie otwiera w nowym oknie FOX'a a nei w panelu, co pozmieniac żeby było OK?? Pozdro ;) |
Qrde mi tez przy linkach gg IE wlacza :smutny:
|
|
Ja mam konnekta i to samo ;]
|
Cytat:
na codzien mam MYIE2 i to mi wystarczy |
Cytat:
|
Cytat:
Sprawdzalem ten problem na roznych komputerach, systemach, instalowalem rozne wersje firefoxa |
Ja mam firefoxa najnowszego i wszystko jest ok ;)
|
No ja polceam coś z Mozilli lub Firefoxa. Tam aby w ciągu, dobyusunięto błąd raz i na zawsze.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:05. |