![]() |
Cytat:
Przecież wiem co to jest MyIE2 A chodziło mi o użyteczność i np. miłe w obsłudze zakładki a tego samo "czyste" IE już nie zaproponuje. P.S. Ogólnie szybciej czytasz/piszesz niż myślisz ;) mi też się czasem zdarzy. Niedokładnie przeczytałeś i wyciągnąłeś wnioski z tego co napisałem Ja no i Ormianin, który nie miał na myśli Opery. |
Cytat:
//edit: A razem alternatywnych przeglądarek używa w Polsce 407289 osób. |
Ciapus - czy ja kiedykolwiek napisalem cokolwiek takiego? :( oczywiscie ze nie uwazam Cie za lamera i wiem ze wiesz :D
fakt ze przeczytalem to za szybko :) ale tyko stwierdzilem fakty, ot tak dla przypomnienia pozatym faktycznie zaden normalny webmaster nie pozwoli sobie na strate odwiedzajacego - jesli znajdziesz jakas storone w googlu, klikniesz ja i nic sie nie wyswietli to nie sprawdzasz jej pod inna szukajka tylko cofasz i klikasz nasteopny wynik biorac dodatkowo pod uwage ze opery/mozilli uzywaja bardziej aktywni uzytkownicy tozamyka wieeele wiecej niz te potencjalnie stracone 3% ruchu na witrynie jak wiesz sam jestem w zespole webmasterskim - dzien w dzien odpowiadamna emile uzyszkodnikow... nawet jak tylko 1 ma z czyms problem to musze mu odpowiedziec |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Resztę wywodów o % i miażdźycielskim IE :haha: pomijam z premedytacją :> |
używam na przemian firefox'a i opery (tej drugiej jako głównego programu) i uważam, że IE byłaby dobrą przeglądarką, gdyby cokolwiek z nią robiono i nie wciskano na siłę własnych rozwiązań.
kto zliczy, ile to już interesujących nowinek czeka tylko na to, żeby to zaczęło w końcu je obsługiwać. od kilku już ładnych lat w IE nic się kompletnie (poza duperelami) nie zmieniło. a to, że strony są pisane niezgodnie z wytycznymi, to już świadczy o głupocie autorów tych stron. nigdy nie "olewa" się potencjalnego klienta, choćby miał pochodzić z tych 3% osób używających alternatywnych browserów - bo może się zdarzyć tak, że wśród tych 3% będzie jeden, który kasowo przebije tych w 97%. |
Cytat:
Ja też podpisuję się pod tym postem. |
Wkońcu MicroSHIT udostępnił łatke na IE sorry ;) do do IE która likwiduje te dziury o których ostatnio było głośno.
Tu jest orginalny art: http://www.hacking.pl/news.php?id=4123 A tu link do ściągnięcia łatki: http://www.microsoft.com/technet/sec.../ms04-025.mspx P.S. Nie zrobiłem nowego topicu bo lepiej walić w tym. Miłego łatania ;) |
Cytat:
|
Cytat:
No u nie też masz plusa i to wielkiego. ---UPDATE--- Po zainstalowaniu tej łaty wszystkie opcje w menu kontekstowym w IE pozmieniały się na angielski. Jak przywrócić język polski? |
Cytat:
Do pobrania tutaj: http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=pl pozdr. |
a faktycznie. Nie zauważyłem. Dzięki bardzo
Pozdro;) |
He he, trochę ponad tydzień mnie nie było, a tu już nowa dyskusja na temat wyższości Opery nad IE i odwrotnie. Widzę, że ten temat chyba nigdy się nie skończy ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:29. |