![]() |
Podobała mi się wypowiedź Kołeckiego, "...moja fryzura jest symboliczna..."
Ogolił się na "zero" dziś rano - solidaryzuje z Tybetem. :spoko: |
Lesiu Blanik zdobywa medal ;)
Z***321;OTOOOOOOOOOOO!!! :fala: :sluze: :polska: |
@Prezesik
wybieraj banany przed zjedzeniem, bo na sfermentowane trafiasz ;) P.S. no zdoby***322; :) :jupi: @Prezesik na dobrego bananka trafi***322;e***347; :> |
Szkoda Do***322;***281;gi ... ;/
|
Wielkie gratulacje dla LESZKA BLANIKA !!!! :polska: 1 :polska: Naprawdę emocjonujące kilka minut - co prawda Leszkowi skoki nie wyszły idealnie - ale konkurencji jeszcze bardziej się pogubili ... i ma wreszcie złoto !! Tak na marginesie to mam podziw zawsze dla sportowców, startujących w tego typu konkurencjach - gdzie o zwycięstwie lub porażce może decydować malutki błąd lub pech ... do tego oceniają to wszystko sędziowie - a ponieważ sam skok trwa tak krótko to naprawdę trzeba mieć super nerwy ... więc tym większy szacunek dla Leszka :taktak: Co do reszty ... wygrana siatkarzy, która niestety i tak dała im dopiero 3 miejsce w grupie - ale oczywiście cieszy i gratulacje za pokonanie Rosji :) ... nerwowy mecz piłkarzy ręcznych ... szczęśliwie zakończony remisem ... szkoda trochę drugiej połowy - aczkolwiek uwzględniając, że przeciwnik był z najwyższej półki światowej - to remis jest dobrym prognostykiem na kolejne mecze ... Ciężary ... miało być złoto ... skończyło się na najgorszym bo 4 miejscu ... szkoda ... LA - Pyrek piąta, Rogowska 10 (chyba) ... powiem szczerze - jakoś nie byłem pewny, że zdobędziemy na tych Igrzyskach medal w skoku o tyczce - tutaj świat nam ostatnio ucieka niestety ... Marek Plawgo - dobre w sumie 5 miejsce ... ale uważam, że jakby pobiegł zdecydowanie szybciej pierwsze 200 metrów, to była by szansa na walkę w końcówce o brąz ... szkoda :( Ale ogólnie nie jest źle - mamy medal i to złoty - więc dzień jest "zdobyty" !! ro29 |
Medal. :P
|
Gratulacje dla Piotra Małachowskiego !!! Dziękujemy za srebro ! :polska: Wspaniały konkurs, złoto było w zasięgu Polaka, ale i tak to sukces, więc gratulujemy i dziękujemy !! ro29 |
mnie i tak najbardziej rozwali***322; dzisiaj niemiec Matthias Steiner, kt***243;ry podnosz***261;c 258 kg odebra***322; z***322;oto pewnemu swego ruskiemu.
co***347; niesamowitego. |
Cytat:
cos na rozluznienie, ciskala oszczepem dla Paragwaju na tych igrzyskach ;) http://pekin.onet.pl/167343,1267642,...oreportaz.html http://www.pbase.com/crespoide/personal_2007_calendar |
****a...
|
masz jaki***347; uraz do kobiet?
|
Cytat:
|
psia kostka :klnie:
|
Pi***322;karze r***281;czni przegrywaj***261;, co za dzie***324;....
|
No i co Pan zrobisz?
Nic, Pani nie zrobisz! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:58. |