![]() |
Ku***347;nierewicze te***380; cienko, eeech :(
no to jeszcze 2 medale i do domu. |
Siatkarze przegrali ...
Pi***322;karze r***281;czni przegrali ... WHY ?? :( Powiem szczerze, ***380;e liczy***322;em na awans obu dru***380;yn, a przynajmniej jednej - to by***322; plan minimum .... co si***281; sta***322;o ? Mo***380;e to opinia zbytnio na gor***261;co - ale chyba za szybko zacz***281;***322;o m***243;wi***263; o medalu, niekt***243;rzy ju***380; naszych siatkarzy widzieli w meczu o z***322;oto, podobnie pi***322;karzy r***281;cznych ... a sami zawodnicy podeszli chyba zbytnio rozlu***378;nieni do tych spotka***324; ... c***243;***380; ... mo***380;na tylko zap***322;aka***263; :'( I tak wicemistrzowie ***347;wiata wracaj***261; z Igrzysk bez medal***243;w .... ro29 |
Siaktarze to dla mnie najwi***281;ksze rozczarowanie tych igrzysk. I nie chodzi mi tu nawet o gr***281; i postaw***281; zawodnik***243;w, bo by***322;o nie***378;le. Nie mam te***380; do nich pretensji. Na tym po prostu najbardziej mi zale***380;a***322;o i im najbardziej dopingowa***322;em...
Szkoda..... |
a ja dopingowa***322;em "t***261; kt***243;ra zabija braci" coby 4 miejsce "zdoby***322;a" i ... ta si***281; sta***322;o :jupi:
a teraz p***322;acz, ***380;e ze sportu odejdzie itp. ... a dwa dni przed "sp***322;ywem" w wywiadzie bardzo cwana i "wyszczekana" by***322;a |
Cytat:
Cytat:
Lepiej zastanowić się nad tym, czy właśnie postawa ludzi tak ją szkalujących i gnębiących nie miała częściowego wpływu na jej wyniki ... ona największą karę już poniosła ... nic jej bratu życia nie wróci ... A ja liczę, że Otylia nie zakończy kariery, że wróci do pływania na najwyższym poziomie i nie raz jeszcze ze łzami radości zaśpiewamy hymn, kiedy będzie odbierać złoty medal ... ro29 |
Cytat:
|
Ale za to działacze swietnie się bawią:)
Wiceprezes Polskiego Związku Lekkiej Atletyki spał na trawniku w wiosce olimpijskiej. "Odpoczywał" tam z akredytacją z nazwiskiem na piersi. http://www.dziennik.pl/polityka/arti...rynsztoku.html |
Cytat:
codziennie na drogach giną dziesiątki ludzi, oby nigdy nie spotkało Cię coś podobnego żałosna wypowiedź i tyle |
***346;mier***263; polskiego dzia***322;acza na stadionie olimpijskim
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ten pan nadaje sie do jednej z grup(albo wszystkich): Miłosnicy Piwa, Bimbrownicy i Miejscowe Głupki. Zaprośmy go.Może do tego jest Zbokiem?|| |
Ale jak takiego co zasypia na trawnikach po piwo wys***322;a***263;? Pora***380;ka. Nie nadaje si***281;. No chyba, ***380;e za***322;o***380;ymy grup***281; "Sko***324;czone ***380;ule" ||
|
Cytat:
A jeśli się mylę to proszę o jakieś konkretne dane jakie wyroki w takich sprawach zazwyczaj ludzie dostają ? A czy przpadkiem Otylia w pierwszej instanci nie dostała wyroku bez zawieszenia przypadkiem - bo coś mi się kojarzy ? A Igrzyska zbliżają się ku końcowi ... a medali wczoraj i dzisiaj niestety brak ... dla mnie pozytywną postacią dnia dzisiejszego był płotkarz Artur Noga - jeszcze rok temu biegał wśród juniorów - z sukcesami - a tu pierwsza w życiu wielka impreza seniorska i 5 miejsce (na marginesie - jedyny "biały" w finale ;) ) - jak słusznie wielu uważa - to jeden z nielicznych - niestety - talentów jakie się na Igrzyskach objawiły - i ma wielkie szansę na karierę - zwłaszcza w Europie, choć mam nadzieję, że nie tylko ... Jutro zaczynają się finały w kajakarstwie - mam wielką nadzieję na medale ... zwłaszcza, że sporo zawodników jest z Poznania :) Trzymamy kciuki - nie tylko za kajakarzy ! ro29 |
Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
Zreszta, nvm. Nie o tym temat. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:28. |